Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kamek

Jak mam rozkochać w sobie kobietę na nowo

Polecane posty

Gość Kamek

Witam Was Drogie Panie, Moja sytuacja przedstawia się następująco. Moja partnerka ma 23 lata, ja natomiast 24. Jestem (a właściwie to byłem) z Nią prawie 5 lat (14.06.2006). Przez te 5 lat nasz związek przechodził różne wzloty i upadki, tak jak to się dzieje chyba u wszystkich par. Od jakichś 2 lat jesteśmy zaręczeni. Może w momencie, kiedy się Jej oświadczyłem, nie byłem jeszcze tak do końca pewien tej decyzji. Od jakiegoś roku, jestem w MEGA głębokim przekonaniu, że to jest Ta jedyna. Darzę Ją pekielnie gorącym i mocnym uczuciem, nie umiem bez Niej żyć i chcę spędzić z Nią resztę swojego życia. Było wiele momentów w naszym związku, w których na prawdę zachowywałem się jak dupek. Źle a nawet bardzo źle się do niej odnosiłem. Czasem źle ją traktowałem. Przyznaję, że zachowywałem się jak gówniarz i biję się w pierś. Jednakże od pewnego czasu zacząłem wszystko dla Niej zmieniać. Jestem na diecie (jest lekka nadwaga), szukam dobrej pracy i chcę w końcu z Nią zamieszkać i stworzyć IDEALNĄ rodzinę. Byłem przy niej w najważniejszych dla Niej momentach. Byłem przy niej, gdy zmarł jej ojciec, jak miała problemy ze szkołą, kiedy miała problemy z matką (a tych było dość sporo). Zawsze mogła i dalej może na mnie liczyć. Jestem praktycznie na każde jej skinienie palcem (może i troche jestem pantoflarzem, ale po prostu ogromnie mi na niej zależy). Jednak od pewnego czasu nam się troszkę nie układa. Jest w tym wina zarówno po mojej stronie jak i Jej, ale chcę to zmienić. Najgorsze w tym wszystkim jest to, że raz mi mówi, że już nic do mnie nie czuje, a następnym razem, że nie wie co się z Nią dzieje. Jednoczeście uwielbia ze mną spędzać czas i uwielbia moje towarzystwo. Mówi mi, że jak chyba mało kto, samym spojrzeniem potrafię ją rozśmieszyć, nawet gdy ma najpodlejszy humor. Podpowiedzcie mi co mam zrobić, aby znów rozpalić w Niej miłość do mnie, bo ja bez Niej nie widzę żadnego sensu w życiu. Pozdrawiam

Gość fiolki w polu
nie osaczaj jej, a badz przy niej w ciezkich chwilach jak dotychczas. Ona potrzebuje czasu, chyba przez te problemy, a Ty czujesz sie bardzo niepewnie. Badz pewny siebie, badz dobry dla niej jednak daj jej troche luzu, by np zatesknila.

Gość ufolLud
sam nie wiem