Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość henia g

herbata senes ?

Polecane posty

Gość henia g

mój syn ma zaparcie , dałam mu herbatkę senes-fix i jakoś nic mu nie pomaga od wczoraj ja to mam w domu piłam raz i mnie przeczyściło a jemu nic

Gość henia g
ja miałam efekt rano po wypiciu dzień wcześniej a jemu nic

Gość henia g
ale co bo mama ma tabletki Bisacodyl można to dac dziecku 9 -letniemu ?

Z senesem trzeba ostroznie, w brew pozorom jest to bardzo silny srodek przeczyszczajacy... jezeli nie zadzialal za pierwszym razem nie powtarzaj bo syn moze dostac skretu kiszek. Nie aplikuj zadnych wiecej srodkow przeczyszcajacych lepiej niech pocwiczy brzuszki, chodzenie po schodach moze lekki jogging i duzo wody mineralnej- to powinno ruszyc perystatyke jelit.

Gość alii
jak zioła nic nie dają to daj mu dwie tabletki powinno ruszyć na wieczór a wypił tą herbatę na pewno ?

Gość henia g
wypił przy mnie bo patrzyłam

nie dawaj dziecku sensu to bardzo silna herbatka poza tym ona strasznie uzależnia, pijąc ją owszem zaparcia miną ale później bez niej ani rusz, idż do apteki i zapytać o jakis syrop, laktuloza np jest od dla dzieci ale nie sense, nie wiem kto Ci to doradził pozdrawiam

Gość henia g
nikt mi nie doradzał kupiłam jeszcze w jesieni bo sama nie mogłam się załatwić kilka dni i to mi dali w aptece i mnie pomogło na drugi dzień nie biorę tego więcej bo nie potrzebuję synowi zrobiłam wczoraj bo teraz jego coś takiego złapało od soboty jak mówi dwa dni chce mu się i nie może moja maa ma tabletki Bisacodyl mówi że czasem je bieże i można mu dać jak mu dam dziś i nie pomoże to jutro do lekaża

Gość hlr
to nie wim

Gość henia g
tabletki od mamy pomogły brał ktoś Bisacodyl ? bo nie wiem czy to długo działa mały dostał biegunki po trzech tabletkach dałam mu wczoraj przed obiadem a ruszyło go w nocy i do tej pory był pięć razy ?

Gość joou
nie wiem morze mieć długo pomieszałaś dwa leki dziecku

Gość henia g
dałam mu tabletki bo mama to bierze ja się nie znam podziałamy tylko że chyba za mocno i teraz się boję czy to mu nie zaszkodzi był osiem razy teraz nie dojadł śniadania ido kibla

Gość ja kiedyś wypiłam
te zioła z dwuch torebek i dostałam bulu brzucha i sraczki w kiblu byłam kilka razy

Gość tola v
przejdzie samo jak środek wyjdzie z organizmu

Gość cindi
na drugi raz sobie zrób taką mieszankę ja kiedyś miałam sama taki problem po tabletkach Alax mi nie przeszło to wziełam jeszcze dwa razy po dwuch godzinach po dwie tabletki wzieło mnie dopiero po jakiś 20 godzinach ale puł dnia siedziałam na kibelku -dosłownie co wstałam to rewolucja

Gość henia g
jak długo to może działać

Gość ziomek poziomek
ja tez mialam taki problem. znalazlam sklep internetowy, który zajmuje sie tez poradami dotyczacymi zdrowej diety i preparatow jakie mozna stosowac przy moim problemie. www.mak24.pl polecam!

Gość henia g
mnie chodzi o to jak długo to dziala bo synek od czwartej rano biega do kibla

Gość te tabletki
działają powoli ale mocno jak dałaś dziecku to nie wiem jak długo ale dzisiaj będzie miał przesrane

Gość senes senes-fix
mam to w apteczce jedna cherbatka to dość , jak to kupiłam to też myślałam że nie działa wypiłam trzy w jeden dzień a wzieło mnie w nocy

Jak można dac dziecku 3 tabletki bisacodylu? Sama spróbój to zobaczysz jak będziesz się czula. Twoje 9 -cio letnie dziecko nie tylko że ma jazdę bez trzymanki (rozwolnienie) to jeszcze silne bole brzucha. Teraz daj mu 'no spa' tabletki przeciwbolowe bo dzieciak nie tylko nie będzie mial czym ale i oslabnie z bólu . Po nospie wszystko się uspokoi a jeszcze lepiej gdybyś miala jagody ze sloiczka w cukrze zaprawione. I nigdy nie dawaj dziecku leków przeciw zaparciom bo go przyzwyczaisz i dopiero będzie problem. Synkowi zdrowia życzę i rozważniejszej mamusi.