Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kobietaaaaaaaaaaa

pogotowie antykoncepcyjne-kraków

Polecane posty

Gość kobietaaaaaaaaaaa

dziewczyny, czy mozę któraś udzielić informacji nt. możliwości zdobycia tabletki "po" w krakowie? mieszkam tu od niedawna i nie wiem, gdzie szukać pomocy :( pozdrawiam.

Gość chyba kazdy gin Ci da
ja kiedyś byłam na ulicy Batorego, ale w sumie nie polecam :O jednak jak nie masz innego wyjscia to możesz tam podjechać. troche koles popierdoli ale da.

Gość kobietaaaaaaaaaaa
jestem tylko niewinną ofiarą waszej nieokiełznanej chuci i braku poczucia odpowiedzialności ;)

Gość kobietaaaaaaaaaaa
dzięki za info, zaraz zerknę, cóż to za miejsce

Gość jajj
masz na myśli "po" czyli taką do 72 h od stosunku? To każdy ginekolog bez problemu Ci zapisze. Jeśli zasz masz na myśli wczesnoporonne to...

Gość dokładnie dokłaadnie
tak tabletkę "PO" ginekolog Ci przepisze... ale najlepiej prywatny,,, na kase chorych to nie wiem... tablętką 'PO" jest postinor np

Gość kobietaaaaaaaaaaa
ok, ale czy w ogóle potrzebna mi będzie książeczka ubezpieczeniowa? nie jestem jeszcze zapisana do żadnej przychodni tutaj.

Gość hbsdhwjwh d
wiedziałam, jak tylko zobaczyłam temat, że zaraz będzie jakiś komentarz, typu "najpierw sie robi potem mysli". na tym forum jest pluton idealnych osób co nigdy nic bezmyślnie nie zrobiły i wchodzą tu tylko po to by komuś jeszcze dołożyć. życzę temu plutonowi zeby sami zrobili coś głupiego a gdy będą szukać pompocy,aby spotkali się tylko z takimi "radami" jak sami dają.

Gość hbsdhwjwh d
raczej lec prywatnie. musisz miec jakis dokument ze jestes ubezpieczona, a nawet jaby cie przyjeli to znajac zycie terminy beda odległe.

Gość kobietaaaaaaaaaaa
aha.. właśnie tak myslalam, że prywatny to będzie najlepsza opcja. cikawe jaki koszt to wyniesie, ale już trudno

Gość jajj
tak, książeczka do rejestracji chyba, że wizyta prywatna

Gość hbsdhwjwh d
możesz spróbowac zadzwonic na oddzial ginekologiczny, czy cie przyjmą, albo do przychodni, bo w naglych do szpitala przyjmują, ale ja nie wiem czy to sie kwalifikuje:/

Gość hbsdhwjwh d
najlepiej wyszukaj kilka prywatnych z okolic, podzwon i popytaj na kiedy i za ile. ja jak chcialam do gina zapisac sie na drugi dzien pryw to tez nie bardzo byly miejsca:/ ale ja z wawy, nie wiem jak kraków.

Gość kobietaaaaaaaaaaa
o kurde, u prywatnego nie było miejsc? :( no cóż, to rzeczywiście najlepiej poszukac i podzwonić do różnych, już się zabieram za szukanie.

Gość naatalkaa
Koszt wizyty prywatnej to 50-100 zł. Cena escapelle to do 80 zł zależnie od apteki. Ale najszybciej i najbardziej bezproblemowo będzie właśnie na prywatnej wizycie. Także szukaj, dzwoń i jedź, czas goni. Powodzenia.

Gość hbsdhwjwh d
nom.. ale ja nie miałam, aż tak nagłej sprawy. jakby co mow przez telefon o co chodzi, no muszą cie gdzies przyjąć. powodzenia;)

Gość leaaa
ja chodzę na ul.Gen.F.Nila "volumed' prywatna wizyta ok 60 zł. Terminy bez szczególnych kolejek.

Gość kobietaaaaaaaaaaa
kuuurde, najgorsze jets to, że większość, nawet prywatni, nie mają żadnej cholernej strony www, więc skąd niby mam wziąć namiary. ehh

Gość oooooooooooooooo
jesli bedziecie potrzebowaly tabletki po to od razu dwoncie do lekarza prywatnego. Ja bylam w przychodni calodobowej na galla i powiedzieli mi ze nie wydaja recept na tabletki "wczesnoporonne" (dokladnie powiedzialam ze chodzi mi o tabletke 72 po stosunku)mimo ze wszyscy wiedza ze tabletka 72 po nie jest taka tabletka. nastepnie nie pojechalam do szpitala ginekologicznego Ujatek (czy jakoks tak, na nowej hucie)gdzie tez mnie poinformowali ze nie wypisza mi na nia recepty. taka recepte moze i powinien wypisac kazdy lekarz nawet stomatolog wiec nie rozumiem dlaczego w szpitalu ginekologicznym mi odmowili. Recepte w koncu zdobylam od prywatnego ginekologa i kosztowalo mnie to 100zl.

Gość mb013013
Ja polecam przychodnie Arka na królowej jadwigi 15 - bez problemu i jeszcze w milej atmosferze i bez łaski :)

Gość Ala0123
Ja skorzystałam z pogotowia antykoncepcyjnego w klinice Arka. Numer telefonu: 692-46-43-46. Lekarze dyżurują też w święta i dni wolne od pracy, nie ma problemu żeby umówić się wieczorem na przykład w niedzielę. No i mają na miejscu dostępne tabletki także nie trzeba szukać apteki.

Gość gość
Spróbuj na ulicy Królowej Jadwigi 15 w przychodni ginekologicznej Arka. Lekarze pełnią tam codzienne dyżury w ramach pogotowia antykoncepcyjnego.

Gość karoloa90
Jestem pacjentką w gabinecie Tomasza Łabiaka na Podkowińskiego. Profesjonalista, z bardzo delikatnym podejściem. Wiadomo, że wizyta u ginekologa jest krępująca, a tutaj nie czuć tego stresu.

Gość Agata

W kwestiach awaryjnej antykoncepcji zaufana ginekolog knapik-rybka.org.pl/ i nie naciąga na dodatkowe koszty przede wszystkim. Nie ma też żadnych uśmieszków, czy dziwnych komentarzy podczas konsultacji. Już dwa razy z takim przypadkiem u niej byłam i polecam szczerze.