Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość DlaNasBumerang

Jestem totalną karykaturą faceta.. dosłownie anty-facet

Polecane posty

Gość DlaNasBumerang

To 'niesamowite' jak poczęści los mnie skarał jak i sam siebie skarałem.. wyglądam i jestem totalną karykaturą prawdziwego konkretnego faceta zacznę od wyglądu: - niski.. (a wiadomo że facet powinien być wysoki, minimum 180, ja mam 173) - zajebiście wąski w barach, mimo, że chodzę na siłownie już 4 lata to widocznie kwestia kości.. jestem wąski i chuj, a wiadomo, że facet powinien być barczysty -chude nóżki, a gruby wypięty tyłek.. masakra, a powinno być odwrotnie, dobrze zbudowane nogi i zgrabny ładny tyłek :/ - twarz lamusa, leszcza, którego można zrobić w chuja, walnąć go z bara a on nic nie zareaguje :/ i teraz charakter... leszcz, ciota.. boję się bić i boję się ludzi, beż żadnej pasji, bez wykształcenia, bez pracy, bez pieniędzy, bez ambicji i planu na życie.. kurwa, no nic dziwnego, że żadna mnie nie chce i że nigdy nie miałem kobiety, a mam już 24 lat :O

Gość lolaloo
brzmi kiepsko...a co zamierzasz zrobic by to choc odrobine zmienic?

Gość barrakuda...
wyglad ,mozesz nadrobic charaktrem i pozycja w spoleczenstwie Gwarantuje, ze jak masz leb na karku i sie dobrze w zyciu ustawisz to amantki sie same znajda :D

Gość DlaNasBumerang
Chyba jasno napisałem, że jestem lamusem również w zyciu, nie potrafie zarobic dobrych pieniędzy, wywalczyć sobie pozycji itp a na jakiejś produkcji czy magazynie na nocki itp to nie chce mi się pracować, dlatego jestem bez grosza zawsze swoją drogą na takich roboli, atrakcyjne kobiety nie patrzą

Gość barrakuda...
no to czym chcesz przyciagnac kobiete? bo na pewno nie optymizmemi wysokim poczuciem wartosci. Popracuj najpierw nad tym

Gość DlaNasBumerang
no wlasnie niczym nie przyciagne kobiety i wiem ze do konca zycia bede sam, to smutne..

Gość może chociaz chuja
masz duzego?

Gość butcher's hook
nosz k...., nie mogę. Jesteś śmierdzącym leniem ("na produkcji nie chce mi się pracować"), który nie potrafi nic poza użalaniem się nad sobą.

Gość DlaNasBumerang
co mi po duzym kutasie (ktory i tak jest mocno średni... okolo 15cm) skoro i tak zadna nie chciala by go poczuć

Gość może chociaz chuja
15 cm to średni a nie wielki:/

Gość może chociaz chuja
nigdy nie miales dziewczyny?

Gość htrtuuytree
nadrob to dobrymi ciuchami, modnymi, ktore z drugiej strony przykryja Twoje mankamenty, moze masz jakas kolezanke, ktora by CI doradzila, poza tym fryzura... jesli chodzi o reszte to moze nieprawidlowo cwiczysz? moze jakas dieta do tego, poradz sie trenera osobistego, trudno cokolwiek powiedziec bez zdjecia ale uwierz mi ze kilkoma elementami mozna nadrobic nawet 60%

Gość htrtuuytree
i uwierz mi bedac na kafaterii nawet wygladajac jak Andy Garica (ktory tak w ogoel jest tego samego wzrostu co Ty) mialbys kompleksy tutaj siedza nienormalni ludzie moze dasz zdjecie to Ci cos razem pomozemy?

Gość kolejny, co tylko wymowki
na ta silownie chodzisz 4 lata chyba tylko, by na laski na fitnesie popatrzec zmien trening i diete, to dupa spadnie i barki sie poszerza

Gość Mały ben
Nie przejmuj sie ja jestem gruby,brzydki mam chooja na 12 cm,to jest dopiero porazka

Gość pan typu panda
ile bierzesz na klatę, skoro już 4 lata chodzisz na siłkę?

Gość htrtuuytree
kolejny ... -> jest w tym troche racji, bo to niemozliwe zeby przez 4 lata nic sie nie zmienilo moze chodzisz raz w miesiacu albo cwiczysz na wlasna reke? jezeli juz zalozyles taki temat, to moze to jest dobra okazja zeby cos zmienic, a nie tylko uzalac sie nad soba

Gość to zacznij studiowac
medycyne,prawo,itp.Dziewczyny cenią sobie lekarzy i prawnikow.

Gość DlaNasBumerang
//nadrob to dobrymi ciuchami, modnymi, ktore z drugiej strony przykryja Twoje mankamenty, moze masz jakas kolezanke, ktora by CI doradzila, poza tym fryzura...// czy Ty jestes nienormalna? chyba wyraźnie napisałem, że nie mam pieniedzy... chodzę w ciuchach, które mam już 2-4 lata... nie mam kasy na nowe, modne, dobre, oryginalne itp.. co do silowni to nie mam diety i nigdy nie miałem i nie bede miał.. pierdole takie wyliczanie k-cal , po drugie nie mam tyle pieniedzy aby diete na mase stosowac, to bardzo drogo wychodzi jeszcze 2 lata temu bylem w lepszej formie, brałem "na raz" na klatke 120kg.. , wtedy jadłem odżywki, suplementy itp ale od dłuzszego czasu to chodze raz tygodniu na siłke, zrobie cos od niechcenia itp.. wygladam fatalnie, chudy, wąski, grube dupsko od komputera no i siła też ostro spadła, na tyle, że az nie chce mi sie cwiczyć .. to wszystko jest bez sensu. trenujesz, odmawiasz sobie alkoholu , duzo jesz, wydajesz mnostwo pieniedzy na odzywki i suplementy a potem chwila przerwy i wszystko z ciebie schodzi

Gość DlaNasBumerang
//to zacznij studiować medycyne,prawo,itp.Dziewczyny cenią sobie lekarzy i prawnikow.// człowieku.. z moją maturą to by mnie wyśmiali jakbym złozył papiery na takie kierunki :O miałem po 30-40% z każdego przedmiotu ustnych i pisemnych po drugie , bylem na studiach juz 3x i to na dosyc łatwych.. i za każdym razem odchodziłem po pierwszym semestrze

Gość to zacznij studiowac
no to wez sie do roboty!!!

Gość pan typu panda
jeśli brałeś, bierzesz 120 na klatę, to powinieneś wyglądać przyzwoicie, zakładając że reszta mięśni jest proporcjonalna do klaty. I nie pierrdol że nie, bo ja sam mam genetycznie wąską klatę (89 cm w obwodzie gdy zaczynałem chodzić), co nie zmienia faktu że usłyszałem kiedyś od jednego gościa, że gdy zaczął chodzić na siłkę, to ja byłem dla niego wzorem "trójkąta" na plecach. Szerokość tułowia buduje ci głównie najszerszy grzbietu , na tym szczególnie się skup. W sumie myślę że masz jakieś skrzywione postrzeganie siebie, bo nie znam gościa z rekordem 120 na klatę, który wyglądałby "wąsko".

Gość DlaNasBumerang
a Ty umiesz czytać? wyraźnie napisałem, że 120 wyciskałem 2 lata temu.. i wtedy całkiem całkiem wyglądałem.. obecnie to bym nawet 90 kg nie podniósł nawet raz... do tego mam garbate plecy i zamiast w szerokość to idzie mi własnie w garba.. dlatego jestem tak kurewsko wąski

Gość DlaNasBumerang
a to jest najgorsza sylwetka faceta.. niski, wąski, chudy, szeroki w biodrze i grube wypięte dupsko do tego garbate plecy i krótkie ramiona ja właśnie taki jestem.. dlatego nie dziwię się, że żadna kobieta mnie nigdy nie zechciała i nigdy żadna mnie nie zechce-to logiczne to tak jakby mała, około 150cm, gruba około 90kg, brzydka jak świnia i nic nie robiąca blaza chciał przystojnego bogatego faceta

Gość agniesia sssssssssss
fajna suczka ze mnie, moge cie rozprawiczyc