Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kamilaka

Chlopak Anglia, niespodzianka !

Polecane posty

Gość kamilaka

Dziewczęta , albo i Panowie ;> pomóżcie :) może wy będziecie mialy jakieś pomysly :) od 8msc jestem z chlopakiem mamy po 18 lat, on mieszka z mamuśką w Anglii ja oczywiście tutaj w Polsce . Odwiedza mnie bardzo często,praktycznie co miesiąc i to na 3-4 tygodnie :) nie jest zle , wytrzymujemy jakoś i sądzimy ze jestesmy parą od której mozna się uczyć bycia ze sobą na odleglość. NIE WAŻNE. Zdobylam przypadkowo jego adres zamieszkania, on nie ma pojecia ze go mam, wpadlam na pomysl ( nie, nie odwiedzę go nagle hehe ) ale może coś by mu wyslać ? :) jakies zdjecie wspolne, fajne podpisy czy coś ? nie chce pisac zadnego listu ani wierszy, bo tak naprawde ,żeby to mialo ręce i nogi to nie potrafię, a nie bede kopiować slów z internetu. Bardzo mi na nim zalezy, tylko nie mam pomyslu jak go zaskoczyć :) pomożecie ? :)

Gość no ale sorry
jak przyzjedza co miesiac na 3-4 tyg. ?

Gość kamilaka
no np byl caly luty, pozniej miesiac marzec tam i nastepnie w kwietniu 3tyg , pozniej maj tam i w czerwcu znow tutaj. o to mi chodzi ;p

Gość kamilaka
tak, mam jego hasla do portali i pisal do swojego ojca co ma mu wyslac i na jakis adres.

Gość kamilaka
up up

Gość łoj jakie to dziwne
chłopak sam nie dął Ci adresu? musiałaś "zdobyć" ??? co to jest ? poza tym 18-latki to chyb a jeszcze się uczą, a on co miesiąc tam, 3 tygodnie tu dziwne to jakieś