Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość paulinaaareee

salon pieknosci dla faceta?

Polecane posty

Gość paulinaaareee

Hej mam takie pytanie do Panow glownie ..;) Biore slub w lipcu i chcialabym, zeby moj przyszly maz prezentowal sie jak najlepiej, pomyslalam o wyslaniu go do salu pieknosci na drobne zabiegi skory ale obawiam sie ze nie bedzie zachwycony ..Tutaj jest link do kuponu na taka przyjemnosc http://frupi.pl/oferty/miasto/szczecin . Jak moge faceta namowic ?:P

Gość Rafaello00
zawsze mozesz zagrozic zerwaniem zareczyn ..:D

Gość olivka4566778
jak kupisz to nie bedzie mial wyjscia.. przeciez nie wyzuci Twoich pieniedzy w bloto ;) Swoja droga faceci powinni raz na jakis czas odwiedzac kosmetyczke ..

Gość popatrzwlustro
mysle ze peeling kawitacyjny to dobry pomysl . Ja chodze regularnie i nie raz widuje facetow na zabiegu.

Gość paulinaaareee
chciałabym aby w tym salonie powiększyli mu siusiaka, to na weselu bedzie miał co zaprezentować teściom :)

Gość paulinaaareee
problem w tym ze na peeling kawitacyjny ja rowniez chodze i wiem ze jeden raz nie wystarczy zeby efekt byl satysfakcjonujacy .. a kilka takich wizyt to o kilka za duzo biorac pod uwage jak upartym jest czlowiekiem ..Ale faktycznie moze kupie poposrtu bez jego zgody :P Moze nie odmowi jak kupon bede miec w reku :P A nie wiecie czy jest mozliwosc zwrotu ewentualnie ?

Gość paulinaaareee
osobo powyzej - z siusiakiem ma wszystko ok uwiez mi ..;]

Gość popatrzwlustro
wydaje mi sie ze do 10ciu dni mozesz wrocic wedlug prawa konsumenta powinnasm iec taka mozliwosc ale lepiej wczesniej zapytaj.

Gość Karol_KRK
ja bym sie raczej nie zgodzil chyba ze w obcym miescie haha ;D salony pieknosci sa dla bab ;D

Gość popatrzwlustro
my mamy chodzic do kosmetyczki, fryzjera, cierpiec zeby dobrze wygladac, a faceci pilot, piweczko i obiad pod nos no napewno ..;]

Gość Karol_KRK
oj tam oj tam ;] w koncu to Wy som plec piekna ..;]

Gość paulinaaareee
napisalam meila do frupi czy zwrot uwzgledniaja ,zobaczymy co odpisza;] ale chyba i tak kupie mojemu bez konsultacji ten peeling kawitacyjny :P i tak jest tanio wiec co mi tam ;p najwyzej sila go wepchne do salonu :P

Myślę, że pójście przez faceta do takiego salonu nie jest niczym złym. Chociaż faceci inaczej myślą, więc mogą być tym urażeni. Jednak uważam, że Twój przyszły powinien zrozumieć, że chodzi o ten najważniejszy dzień w życiu i się zgodzić :) Możesz go wysłać do Beauty Center Józefów. Patrzą tam na faceta jak na klienta, a nie ufo :) Możesz wybrać zabieg clear-skin skierowany właśnie do mężczyzn.