Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość domi123

kłótnie z waszymi facetami

Polecane posty

Gość domi123

jak często kłócicie się ze swoimi facetami? o co najczęściej i ile czasu się nie odzywacie...? ja potrafie z moim nie odzywać się przez tydzień zawsze jak się tam długo nie odzywamy to robi sobie uśmiechniętą minkę na gg ...

Gość a taka jedna0
no to kicha z tymi kłótniami, kłotnie sa po to by oczyścic złą atmosferę,znaleźć kompromis i iśc dalej razem, jeśli wasze kłótnie służą temu by się nie odzywac do siebie no to gratuluję miałam takiego pratnera, wieczna walka o to kto ma rację, związek rozpadl się po 3 latach teraz ponad rok mam faceta z którym się nie kłócę wogóle, właściwie to nadal miewam jazdy i czasami bywam zaczepna ale ma w sobie cos takiego że nie ma mowy o kłotni,zaraz wszystko łagodzi :) kochany taki :) była tylko 1 kłótnia przez rok ,wiecej się nie zdarzyło, czasami az przeszkadza mi taka ustępliwośc ale "cwany lis" jak juz jest spokojny grunt zawsze wraca do rozmowy i mi tlumaczy gdzie popelniamy błędy, taki facet to skarb :)

Gość lodzia och lodzia
ja z moim kłócę się często i o wszystko i zawsze to ja zaczynam,nie raz fuczyłam się o byle co na szczęście on jest cierpliwy i dziwię się jak ze mną wytrzymał 5 lat

Gość paszła wont
a ty gimgowno jebane wez sie za nauke ,bo bedzie placz na koniec roku

Gość hehehehihila
my róznie... ale zazwyczaj szybko sie godzimy... najdłuzej pokłuceni bylizmy chyba z dwa dni...

Gość paszła wont
na szczęście on jest cierpliwy i dziwię się jak ze mną wytrzymał 5 lat" szostego roku juz nie wytrzyma