Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość placze i placze

Wymeldowali mnie i dowiedzialam sie o tym od kolezanki..ale wstyd..co robic??

Polecane posty

Gość to obowiazek miec meldunek
w sumie ta co pisze duzymi literami ma racje niestety ! Dopiero od 2014 roku zmienia sie przepisy!

Gość kkffkkdkk
No a co jesli ktos jest bezdomny ? To skąd ma meldunek wziąc ? Dworzec Centralny ? Park nad wislą ? Dworzec Głowny Wrocław ??

Gość ___T_T__
Boze trzymajcie mnie bo nie wytrzymam :D Czytać nie umiesz? Możesz mieć dowód bez meldunku , bezdomni czesto takie mają . Prawa jazdy NIE możesz miec

Gość kods9f9dfd
O CHOLERA JAK MASZ PRAWO JAZDY TO NIESTETY MUSISZ ZMIENIC PAPIERY!nie mam pojecia co w sytuacji jak nie masz sie gdzie zameldowac..kurde nie pomoge ci ale wydaje mi sie ze jak masz prawko i papiery na auto to musisz miec zameldowanie i zaplacisz wielka kare !

Gość wrinfj
a to w prawie jazdy jest adres zameldowania? nie wiedziałam...

Gość kods9f9dfd
JASNE ZE JEST ..WE WSZYSTKICH PAPIERACH

Gość allelujaa
niestety prawko zminic musisz

Gość KASIA944
dokladnie.prawko i papiery samochodowe musisz zmienic.

Gość dowod prosze wiec
prawo jazdy musisz zmienic

Gość bleee ble
ale pieprzycie i straszyscie biedna dziewczyne, czasy komunizmu juz dawno minely, IXXXSDsss glupoty gadacie niektorzy. masz sieta racje. do placzacej najlepeij udaj sie do gminy tam gdzie sie wyrabia dowody i tam ci wszystko powiedza, dostaniesz nowy dowod bez adresu, nie ma zadnych kar, no pomysl logicznie, jak ktos jest bezdomny to ma za to placic kare??bo nie stac go na mieszkanie??no chore przeciesz tak nie ma w naszym kraju.

Gość doooooooooo okisokisss
ale lasce chodzi o prawo jazdy a nie dowod bo dowod wiadomo ze jest bez zameldowania.a co z prawem jazdy ?

Gość gudzia87
nie rozumiem dlaczego tak ważna jest wymiana prawa jazdy??ja sie wymeldowałam z jednego mieszkania,zameldowałam w drugim,potem jeszcze na podstawie dowodu ze starym adresem wyrobiłam prawo jazdy i od 4 lat się nimi posługuję...jak policja podczas kontroli moze to sprawdzić??

Gość grazyna1234
gdzies pszeciesz mieszkasz dziewczyno wyrobiom ci dowud czasowy jezeli posiadasz umowe najmu starym dowodem ci nieradze sie poslugiwac bo jak ktos cie zlapie i poda do prokuratury do zaplacisz wysokom kare a dowud odbiorom

Gość ło jezu dx
GRAŻYNA co robiłaś jak chodziłaś do szkoły? loda kolegom? bo chyba na język polski nie uczęszczałaś

Gość gość
U mnie sprawa wygląda tak : Prawo jazdy - bez adresu Dowód osobisty - bez adresu Problem ? Żaden, po prostu jak złapie cię policja za wykroczenie drogowe, to płacisz na miejscu i po problemie.