Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość no gdzieee

GDZIE TEN KURIER DO CHOLERY !!

Polecane posty

Gość no gdzieee

Od rana czekam na paczke - na stronie gls po wpisanu nr. przesylki mam status " w doreczeniu " czy to daje gwarancje, ze ona dzis do mnie dotrze ? Kurrr no zalezy mi na czasie, a kuriera nie ma !! Rzadko korzystam z kurierow i nie wiem dokladnie jak sie ma status do faktycznego dostarczenia paczki.

Gość masweami88
zalezy jaki kurier i jaka opcja wysyłka (standart, express itp)

Gość no gdzieee
Nie wiem czy standard czy express , wiem, ze za pobraniem ;) . Firma GLS. Takie mam informacje dotyczace samego rodzaju przesylki . Produkt: Business-Parcel Serwisy: Cash-Service

Gość no gdzieee
Taka jest historia po wpisaniu nr. paczki na stronie kuriera : 2011-05-05 PL2900 Strykow, Polska 11.0 Paczka w doreczeniu 2011-05-05 PL2900 Strykow, Polska 2.0 Paczka zarejestrowana w filii 2011-05-05 PL2900 Strykow, Polska 2.0 Paczka zarejestrowana w filii 2011-05-04 PL6200 Gluchowo, 62-052 Komorniki, Polska 0.100 Otrzymano dane do paczki - dane w systemie

Gość ddddde
czesto korzystam z GSL i HDL i jak masz stasus w doręczeniu tzn ze paczka przekazano kurierowi juz do przewozu a kiedy on dostarczy tobie ją do domu to zalezy jaką trase wybierze , moze byc dzisiaj a moze byc nawet i jutro

Gość no gdzieee
A do ktorej godziny oni dostarczaja te paczki ? To nie jest tak, ze jak kurier danego dnia zabierze ze soba paczke to powinien ja dostarczyc w tym wlasnie dniu o ile oczywiscie dopadnie adresata ?

Gość ddddde
niekoniecznie musi danego dnia dostarczyc, a o godzine to ty sie lepiej nie pytaj, kiedys przed 23 kurier do mnie przyjechał :p, albo kiedys pare minut po 7 rano :D

Gość no gdzieee
No bo ja nie wiem czy mam dalej siedziec w domu i czekac na jaśniepana czy moge wyjsc. Jest po 15 , kurde od rana siedze i czekam...

Gość no gdzieee
Ale mam dzwonic po prostu na infolinie ? Oni udziela mi informacji, nie mam nr. do kuriera .

Gość autorze napisz do mnie
napisz e mail do nablizszego odzialu..tam podaj numer przesylki i popros o tel do kupiera..napewno dzisiaj bedzie!!

Gość no gdzieee
Ok, dzieki, napisalam do nich maila.

Gość autorze napisz do mnie
zaraz dostaniesz numer tel..zadzwon do kuriera...ja niedawno tak zrobilam..kurier byl juz 2 godz u mnie w miescie ale chuj czekal se na jakas kobiete..podjechalam sama do niego

Gość no gdzieee
Na razie cisza. To ze on jest w miescie to wiem, bo w Lodzi kazdy ma jakis swoj rewir, no ale myslalam ze jak zabral paczke to ja dzis dostarczy!!

No i jak - paczka została dostarczona na czas? Dzwoniłaś do firmy kurierskiej? Każda przesyłek ma w końcu swój numer więc bez problemu powinno się zidentyfikować jej aktualną lokalizację ;) A na przyszłość mogę zaproponować brokera kurierskiego - ain kurier - tam też mają opcję śledzenia paczki.

Gość gość
Czesc :) przesyłka chyba dostarczona

Gość mario nie dojechał jeszcze
gdzie ten mario do jasnej ciasnej

Gość Chuj cię to obchodzi
Chuj wam w d**e elo

Gość Kuba

Jak się niechce czekać na kuriera to po ... zamawiać przesyłki zapierdalaj do sklepu to odrazu bendziesz miał