Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wrzesniowa mama223

wlasnie pierwszy raz kopneła mnie dzidzia

Polecane posty

Gość wrzesniowa mama223

super uczucie

Gość zroznicowana
Gratuluje :) zobaczysz ze teraz te kopniaczki z dnia na dzien beda mocniejsze,masz racje uczucie nie do opisania zazdroszcze oczywiscie pozytywnie.Pozdrawiam i powodzenia zycze

Gość annnnnnnna
super :) też będę wrześniową mamą , moja córa też już się wierci :)

Gość efqewfwqef
To wspaniale! Wkrótce się przekonasz że maleństwo może nie tylko kopac ale fikać jakieś koziołki, łaskotać, głaskać, uderzać i jeszcze więcej! :D Tych możliwych ruchów więc i różnych odczuć u matki jest mnóstwo. :)

Gość vendettaaa
hehe ciesz się potem to tak przyjemne nie będzie :D

a tak z ciekawości - w którym tyg jesteś? Mnie po raz pierwszy kopnął ok18/19tyg :)

ja pierwsze muśnięcia i takie puszczanie baniek czułam juz w 16 tc. teraz jestem prawie w 26 tc i codziennie zbieram porządne kopniaki od malutkiej, czasem tak kopnie ze mozna sie przestraszyć, poza tym czuć jak sie delikatnie wierci, rusza, dotyka scianki macicy, kopie po jednej i drugiej stronie brzuszka rączkami i nóżkami i to równocześnie, i czułam kilka razy jak robiła chyba fikołki bo napewno zmieniała pozycję-ułozenie cos takiego jakby cała sie przekręciła - naprawde tych odczuć poruszającego sie maleństwa nie da sie z niczym porównac !!!