Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Magnolcia

19 letnia dziewica i tabsy anty. Kłeszczyn...

Polecane posty

hej. Mama mówi żebym poszła do gina po antykoncepty. Jestem dziewicą i za około miesiąc planuję rozpocząć współżycie. Zastanawiam się tylko czy przy dobrze dobranych tabletkach nie przytyję, nie pogłębi mi się cellulit... -.- Hahah jeszcze mam głupie pytanie... Koleżanka powiedziała mi że zauważyła, że po tabletkach troszkę urosły jej piersi przy czym nie przytyła ... myślicie że to możliwe? ;D Aha i czy do dobrania tabsów potrzebne są jakieś badania? krwi np? słyszałam że gin może je zlecić... i czy wtedy musze za nie dodatkowo płacić?.. Aha... a to pytanie nie odnosi się już do tabletek... Jeśli chłopak "skończy" we mnie to ta sperma od razu wypływa? jak to jest? mam sobie później podłożyć chusteczkę, czy jak? wiem że może idiotyczne pytania, ale w sumie skąd mam wiedzieć takie rzeczy... Koleżanka mówi mi że wypływa później nawet cały dzień co wydaje mi się niedorzeczne :P Proszę o sensowne odpowiedzi na temat... Dziękuję z góry ;)

Gość ojojojjjj
a więc przed tabsami byłam chudziutka, zero cellulitis a po tabsach przytyłam 4 kilogramy no i mam lekki cellulitis, ale bardzo lekki, inni mówią, że też by tylko taki chcieli mieć co do badań, powinno się zlecić, ale mało który lekarz to robi, mój nie zrobił, a tabsy mi przypasowały dla mnie minusem tabletek jest to, że powodują czasem żylaki ja mam kilka żyłek widocznych w zgięciu nogi i to efekt tabletek, na 100% co do wypływania itd.... to ja po normalnie biorą chusteczkę i tam sobie wycieram nie wiem no, po prostu mój mąż tyle tego produkuje, że nie da rady cały dzień chodzić z tym w środku ehh :)

Gość ojojojjjj
aha i cycki fakt ciut mi się powiększyły mojej koleżance też ale wiesz co? i tak odradzam Ci anty mi po anty powariowały hormony, mam cały czas problemy i nie umiem zajśc w ciążę