Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oral za 150zlllll

A ja się sprzedałam za 150 zł... Jestem prostytutką :( A miałam miec sponsora

Polecane posty

Gość oral za 150zlllll

i zarabiac kokosy... dostałam 150 zl za obciągniecie facetowi , ktory w ogole mi sie nie podobal. Owszem ubrany w najlepsze ciuchy ,same oryginaly, wypasiony samochód ,skóra ,po prostu luksus .Ale co z tego jak cham i burak ? Z tłustym brzuchem i brzydkim ryjem. Zaluje ,ze to zrobilam. Nikt o tym nie wie. Kazał mi połykac,ale nie chcialam eh

Gość oral za 150zlllll
Nie chciałam połkąć 150 zł To on mi wsadził te 15 zł. Eeehhh. Zgadnijcie gdzie :(

Gość zdezorientowana i bezradna
skoro mowisz ze zalujesz to dlaczego to zrobilas? nie oceniam Cie ale jaki mialas powod zeby na cos takiego sie zgodzic?

Gość oral za 150zlllll
Zabrakło mi 1,50 zł do wina :(

Gość oral za 150zlllll
ale glupie podszywy. Chchcialam miec kase , jak kolezanki na wszystko. Czytalam o sponsoringu , podobno biorą niezla kase,ale to bujda. A kiedy bylam w aucie bylo juz za pozno , jakbym byla sparalizowana ,jak zombi ktore nie wie co robi :/

Gość podlotek
matko dziewczyno. miej trochę szacunku dla siebie. kiedys tego pożałujesz. nie warto chyba dla kasy sprzedac swoją godność. to ci na pewno skrzywi psychikę :( nie rób tego ;(

Gość oral za 150zlllll
A jak było już po wszystkim i wygrzebałam te 15 gr, to okazało się że wina zdrożały. eh :(

Gość podlotek
ja wiem że teraz wokół widzisz że niby każdy wypasiony ale tak nie jest. są też normalni ludzie. nie musisz być plastik fantastic żeby sie polubić, być soba i mieć np fajnego chłopaka. wyobrażasz sobie ze bedziesz miała kiedyś meza, dzieci? jak mu o tym powiesz? albo bedziesz to dusic w sobie i sie meczyć? odpuśc sobie takie zabawy.

Gość ____DDD___
Dlaczego przy takich tematach zakładacie ,ze WSZYSTKIE dziewczyny beda chcialy miec męża ? Moze nie uznają slubów i mają w d...malzenstwo ? To samo z dziecmi, kazda musi miec ? :O masakra , mam wrazenie ze siedzą tu same matki polki. Do autorki : Stało sie , koniec kropka. Zalujesz ,zapomnij i tyle. Pewnie jestes młoda ,a kazdy chce znajomym dorownac , uszy do gory :)

Gość zdezorientowana i bezradna
no rozumiem ze zazdroscilas kolezankom wszystkiego.. taka kasa jest "latwa" do zdobycia ale pozniej podejrzewam ze pod wzgledem psychicznym to ciezko sie z tym pogodzic. w koncu kazdy ma uczucia i jakies tam poczucie wlasniej wartosci. jedni mniejsze inni wieksze. tylko czy masz zamiar znow to zrobic czy to bylo jednorazowe i wiecej nie? bo przeszlosci nie zmienisz. ona jest i trudno.. wazne co zamierzasz dalej..?

Gość Kazda chce miec sponsora.....
...tylko ilu jest frajerow, ktorzy sa w stanie wywalac kilka miesiecy kasy w ramach miesiecznego abonamentu (w dodatku bez gwarancji wylacznosci)?