Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kalaskaaaa

Jaki smoczek w butelce dla 3 miesiecznego dziecka ktoremu sie daje kleik?

Polecane posty

Gość kalaskaaaa

Lekarka kazała zageszczac mojej corce mleko kleikiem. do tej pory piła ze smoczka z 1 dziurką a teraz?

a czy przypadkiem kleiki nie są dopiero od 4 miesiaca? ja zageszczalam mleko dodatkowymmi lyzkami mleka AR

Gość habenistos
powieksz dziure w smoczku i tyle. A drugi zachowaj do samego mleka

Gość tróóóóóóóóóóóóójprzepływ
Ja miałam butelkę z aventu, dokupiłam smoczek trójprzepływowy. Można regulować przepływ mleka. Nam się sprawdził.

Gość widze ze wszytskie jestescie
powieksz dziurke w starym smoczku np rozgrzana igla. smoczka z aventu 3-przepl nie kupuj bo u tak malego dziecka sie po prostu nie sprawdza tak bylo u nas maly sie doslownie krztusil mlekiem bo za szybko lecialo. sekata , a wiesz ze nie ozna dosypywac dodatkowych porcji mleka bo to jest b. szkodliwe dla nerek dziecka?

Gość mamadzieci2
sękata -czasem lekarz każe wcześniej zagęszczać mleko niekiedy już w 2 miesiącu czytam że są propozycje powiększania dziury w smoczku- a nie bezpieczniej kupić smoczek niż samemu powiększać??smoczek nie kosztuje bóg wie ile... idź do sklepu i tam podpowiedzą jaki masz kupić.

Gość fajnie nawet
po co 3 miesiecznemu dziecku kleik?

Autorka prosi o radę w sprawie smoczka do kleiku a tu zaraz głupie pytania, typu a po co kleik ? Czytajcie ze zrozumieniem!!!! Albo się nie wypowiadajcie. U nie osobiście sprawdził się smoczek z AVENTU trój przepływowy i również stosowałam go od 3 miesiąca .

Gość mamamama26
spróbuj najmniejszego lovi - pasuje do butelek aventu - ma 1 dziurke za to większa niż aventowskie i lepiej leci kleik itd - ale do mleka mojemu się nie nadawał bo lało się za szybko więc mleko pisze z aventa a kaszki itd z lovi

ale ja nie dosypywalam dodatkowych porcji mleka tylko np jak trzeba bylo dać 5 łyzek zwyklego mleka to ja dawalam 3 lyzki zwyklego + 2 lyzki AR.