Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość za ciasna 21

Moja ciasna pochwa

Polecane posty

Gość kasieaaa***19
lady_joana ---i tak wlasnie wyglada pozycie z wiekszoscia facetow..to cioty ;D nawet 5 min nie potrafia wytrzymac,tylko zaraz leja jak prawiczki. w sumie to moze i mile bo znaczy ze go bardzo podniecasz

Gość dfsfds
miec ciasna niz rozepchana przez dezodorant raczej lepiej rozepchaną wtedy seks jest mniej kłopotliwy .

Gość patrycjaski3838
to naprawde kiepsko to wyglada..ja jestem dziewica i spokojnie wejda mi 3 palce i moze nawet4 , pierwszy raz mialam zblizenie z facetem majac 17 lat i juz wtedy bez problemu nie wchodzily po mimo iz nigdy wczesniej nawet sama sobie jednego nie wkladalam. Oczywiscie na poczatku bylo ciezko,ael kielka tyg i ok. Mysle ze cos chyba z wami jest nie tak..

Gość kasieaaa***19
lady_joana--nawilzeniu czym? jakis specyfik? czy jak sie podniecisz??

Kasieaaa zgodze sie z Tobą, jeszcze nie miałam z nim orgazmu niestety ;/

Gość kasieaaa***19
dfsfds--ale wiesz.. jak koles bedzie mial malego to i rozepchana nie bedzie dobra

Gość kon na biegunach
to cioty ;D nawet 5 min nie potrafia wytrzymac,tylko zaraz leja jak prawiczki. w sumie to moze i mile bo znaczy ze go bardzo podniecasz 5 minut to wcale nie jest krótko . ten wytrzymał 30 sekund czyli jest to 10 razy krócej niz 5 minut http://www.youtube.com/watch?v=mn42tbmgSC0&feature=related

Gość kasieaaa***19
lady_joana--powaznie mowisz? jej...a ile wy juz czasu ze soba wspolzyjecie?

Gość kasieaaa***19
kon na biegunach--hehe wybacz czyli sa jeszcze "lepsi" ,sa faceci z ktorymi mozna kochac sie nawet 20 min..co to za sex w 3min .. kobiet sa samo wystarczalne,bynajmniej ja..nie potrzebuje fiuta ,sorki za okreslenie.

hm... niech pomyślę ;p trzy miesiące, może trochę dłużej. Ale już od kwietnia zeszłego roku były jakieś pieszczoty.

Gość kasieaaa***19
lady_joana--chetnie bym sie z Toba spotkala..i pokazala co to znaczy byc w niebie;D

Gość kasieaaa***19
lady_joana---i podczas tych pieszczot doszlas?

Gość kasieaaa***19
lady_joana --nie myslalas aby sprobowac z kobieta?

nie przypominam sobie, orgazm mam zazwyczaj gdy się onanizuje. Jego dotyk sprawia mi przyjemność ale nie doprowadza mnie do obłędu

Gość kasieaaa***19
ja zmykam na 20 minutek

Gość kasieaaa***19
a jego osoba /.? jak na Ciebie dziala? nigdy nie doszlas nawet od dotyku? nie gadasz z nim o tym? naucz go..

Gość kasieaaa***19
zupelnie? tez tak kiedys myslalam do poki nie sprobowalam.. powaznie, nie trzeba si e z zadna wiazac oczywiscie,ael do lozka jak najbardziej..przeciez tylko my wiemy najlepiej jak sobie dogodzic.

jego osoba owszem, facet mnie podnieca jednak on na początku się stara a później interesuje się tylko sobą a ja służę jako lala którą wykorzystuje do przyjemności. Mówiłam mu że to nie jest fajne ale on twierdzi że skoro kilka razy jęknęłam to jets ok i jest z siebie zadowolony.

za ciasna 21...niech zrobi Tobie porządną minetę, do tego palcówke w górnej ścianie pochwy, tak aż się spuścisz. No a potem napewno wejdzie...powodzenia.

Gość kon na biegunach
no to zmien partnera jesli z tym nie masz orgazmu .

Gość kasieaaa***19
lady_joana --co za typ..o sobie zeby myslal.. pogadaj z nim a jak mu nie pasuje to najlepiej powiedz "do widzenia"