Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 za 艂a ma na

kazalam mu odejsc...

Polecane posty

Go艣膰 za 艂a ma na

w naplywie emocji powiedzialam,ze ma odejsc i teraz zaluje;( staral sie,szanowal mnie,byl mily,namietny...wkurzyl mnie tym,ze ciagle mnie kontrolowa艂,sprawdza艂 zaczelo sie od zartow az rozmowa nabrala innego charakteru...i juz od 3 dni cisza;( tesknie za nim ale na napisze pierwsza! ;(

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 za 艂a ma na
co ja mam zrobic;((

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 gfjjjjjjjjjjjjj
staraj sie zapomnie膰,skoro rozmowa sko艅czy艂a sie tak 偶e kaza艂a艣 mu odej艣膰 tzn.ze to nie ma sensu

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dziaddek
najpierw kazesz mu odejsc a teraz czekasz na telefon laski sa jednak pierdoniete

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 za 艂a ma na
bo ja za nim tesknie;( ale nie chce zadzownic pierwsza,juz taki ze mnie uparciuch;( jak nie zadzwoni to strace go raz na zawsze;(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 gfjjjjjjjjjjjjj
stracisz to stracisz,bez powodu na pewno nie kaza艂a艣 mu odejs膰. T臋sknota minie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 za 艂a ma na
wiem,ze minie ale nie predko;( wkurzy艂 mnie niemi艂osiernie to fakt,kiedys tez kazalam mu wypierdziela膰 jednak zadzwonil wieczorem mowiac ze nie moze beze mnie zyc...teraz ma mnie chyba w dupie;(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 BASIA.BASIA
a gdyby to on kaza艂 Ci wypierdala膰, to te偶 by艂oby logiczne, 偶e to Ty masz do niego dzwoni膰?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 za 艂a ma na
no masz racj臋;( kurde za艂uj臋 ale jak zadzowni臋 wyjdzie na to ze sobie bez niego nie radze,nie chce dac mu tej satysfakcji

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 BASIA.BASIA
to nie dawaj, ale w takim razie pog贸d藕 si臋 z tym 偶e zostaniesz sama

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Sputnik91
Ejjjj ratuj sytuacj臋 ;] Moja by艂a mnie straci艂a przez to 偶e si臋 nie odezwa艂a - bo mi w g艂owie siedzia艂o 偶e "szcz臋艣liwsza b臋dzie beze mnie"... Nie jestem typem samotnika wi臋c znalaz艂em sobie kolejn膮 dziewczyn膮 - p贸藕niej jej wyrzuty 偶e mnie kocha艂a, a ja sobie znalaz艂em inn膮... By艂em zdziwiony ale jestem na tyle honorowy 偶e powiedzia艂em jej 偶e jak chce to niech czeka... Bo nie mam zamiaru zrywa膰 z obecn膮 dla niej - prawdziwi gentlemani tak nie robi膮... A m贸g艂bym by膰 z ni膮 - nie wiem czy szcz臋艣liwszy - ale 偶a艂uj臋 偶e nie wiedzia艂em co jej wtedy w g艂owie siedzi.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 za 艂a ma na
postapiles bardzo dobrze malo ktory facet umie sie tak zachowac jak Ty...moj juz chyba teraz by艂y...jest genialnym facetem NIGDY mnie nie krzywdzil zawsze to ja go ranilam to to nie raz na maksa..jedyne co mi pozostaje to zapomniec;(

Udost臋pnij ten post