Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość slkdjhajklfhkjhsfkjksjafjk

SCHUDNIĘCIE A WZROST POWODZENIA U PLCI PRZECIWNEJ??

Polecane posty

Jest tu jakas dziewczyna ktora schudł i momentalnie zaczął mieć straszne powodzenie u plci przeciwnej?? A wgl to co o tym myslicie??

Gość dfdfdffd
nie, ale miałam odwrotnie: duże powodzenie jako szczupła, potem wraz z tyciem - zaczęło się zmniejszać, aż osiągnęło poziom zerowy (teraz ważę 97 kg)

podnosze

Gość Bbmp
Kto o siebie dbs to ma powodzenie , ale usposobienie tez jest wazne

Gość ja miałam podobnie
W moim przypadku nie było to takie proste, że schudłam i od razu zaczęli pojawiać faceci. Ja byłam zakompleksiona, zamknięta w sobie, trudno było czegokolwiek się ode mnie dowiedzieć. A więc o wiele większej pracy wymagała poprawa charakteru niż wagi, czyli po kolei: schudłam, popracowałam nad moim podejściem do życia i wtedy wzrosło zainteresowanie.

Gość doma20
tak oczywiście , jak wazyłam okolo 80 kg nikt na mnie nie spojrzał żaden kolega,poprostu duch ... gdy udalo mi sie schudnąć do 65 każdy ale każdy zaczął we mnie widzieć coś więcej...jak ty schudlaś jejku....ale mi sie podobasz kręcisz mnie . To przykre ;/ bo nadal byłam wciąż tą sama dziewczyną.

Gość pewnie że mają i nic dziwnego
powodzenie mają osoby bez kompleksów, więc jeśli komuś do zdobycia pewności siebie jest potrzebne akurat schudnięcie, to szczuplejszy będzie wysyłał pozytywne sygnały do płci przeciwnej

Ja waże 84 kg przy wzroście 164 cm i mam powodzenie ;p mam bardzo ładną buzię i podobam się sobie to wystarczy ;]

wystarczy pokochac sama siebie a inni tez inaczej na ciebie popatrza...uroda to nie wszystko :)