Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szpitalnaklowa

wyjscie ze szpitala

Polecane posty

Gość szpitalnaklowa

Witam! W czerwcu mam isc na tydzien do szpitala (kuracja wzmacniajaca oczy - zastrzyki , kroplowki). Pech chcial ze wtedy wypada chrzest, na ktorym mam byc chrzestna :( W szpitalu planowo mam byc od poniedzialku do niedzieli. Chrzest wiadomo jest w niedziele. I tu jest moje pytanie. Czy moge wyjsc ze szpitala w niedziele ? Z tego co pamietam w szpitalu wtedy nie dzieje sie nic ciekawego. Nie ma jakis wielkich obchodow itp.

Gość Toshiba Satellite
owszem nie ma ale nikt ci enie wypisze w niedziele ze szpitala.. Jak ja lezalam w szpitalu to nigdy sie w niedziele wypisy nie zdarzaly jesli juz mieli wypuszczac to w poniedzialek rano.Wiec nie ma mowy o niedzieli.

Gość yuytuib
Niestety nie ma mowy, wiem bo pracuję w szpitalu.Możesz natomiast zrobić to inną drogą czyli, wypis dają Ci na piątek ale do niedzieli rana zostajesz w szpitalu oczywiście wcześniej wszystko uzgadniając z lekarzem prowadzącym.

Gość sranie w banie ...
a tam gadacie, ja wychodzilam w niedziele ... ale wypis mialam z poniedzialku (musialam po niego przyjsc).

Gość nie rozumiem . . .
ja tak samo wychodzilam w niedziele ze szpitala :) kwestia dogadania sie z lekarzem. Wypis mam z poniedzialku :)