Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dalam dupyyy ;(

nie zdalam matury z matmy

Polecane posty

Gość dalam dupyyy ;(

braklo mi 2 pkt. :(( jestem przegrana.

Gość kklertyu667
Oj tam się przejmujesz ! ja miałem to samo i wyszedłem na tym o wiele wiele lepiej:) też nie zdałem matematyki i ostatecznie nie wybrałem się na studia.Zrobiłem sobie rok przerwy a później robiłem dwa technika naraz zaocznie.Dzisiaj mam średnie wykształcenie i dwa kierunki techniczne, bhp i elektryka, pracy dużo i kasa też jest super a moi znajomi się kiszą jeszcze na studiach i nie wiedzą co będą robić.

Gość dalam dupyyy ;(
a jak bym zdala poprawke w sierpniu, to jest jeszcze szansa dostac sie gdzies na studia niekoniecznie dzienne ?

Gość dalam dupyyy ;(
ej w sierpniu mam nadzieje :P

Gość ja tez jako kobieta
na prywatną na pewno by Cie przyjęli ato nawet lepiej , studiuj zaocznie :) przynajmniej zdobędziesz doświadczenie w pracy :) a nie potem wyjdziesz z dziennym w wieku 25 lat i zero doswiadczenia ani nic . :)

Gość ja tez jako kobieta
z resztą jeszcze nie wie czy brakuje Ci dóch punktów moze nie jest tak źle :) dziewczyny na innym topicu słusznie zauwazyli ,ze jak sie trafi fajna komisja , to doszukuja sie tak aby dodać punkty :)

Gość a za ile
ale jak ktos postawil na same zamkniete to nie ma gdzie sie doszukiwac.

Gość dalam dupyyy ;(
dziękuje, pocieszyłas mnie :) ide przypomniec angielski bo chociaz z tego jestem dobra :) buziaki!!!

Gość dalam dupyyy ;(
mam zrobione 2 otwarte po części wiec na nie licze...

Gość domiimi
co tak szybko macie wyniki? czy sprawdzałaś w necie?

Gość Nightmarre
Z moich obliczen wynika że mam 11 pkt z zamkniętych... zrobiłam zadanie otwarte z trasą i wyszło mi dobrze tylko że nie robiłam poprzez układ równan..jednak wierze jakby przyznali mi 3 pkt za to a było mx 5 to zdam ;) Tak bardzo bym chciała ..

Teraz to może wyglądać jak koniec świata, ale zobaczysz, że za rok dwa będziesz się z tego śmiać. Poza tym, postaraj się przekształcić porażkę w sukces :) Znam wiele osób, które np nie zdały do następnej klasy, uwaliły maturę itd. I na dobre im to wyszło

Gość fjdjdklxbfbfgb
mi tez zabrakło 2 pkt..nie jestes samaaaa

Gość Nightmarre
Szopenowa ;) Dzięki,ale wiesz jak to jest kto ma szczęście to ma ... a u mnie z nim kiepsko jestem dobrej myśli a może akurat ;) Tu się zgodzę bo ja też znam osoby które bez szkoły maja się świetnie :P Pozdrawiam

Gość husiak
A ja napisałem na 96 % i zwale se konia

Gość Nightmarre
Nie przejmuj się nie wiemy jak oceniają otwarte i za co...może za napisanie wzoru chociaż i podstawienie do niego są jakieś pkt także będzie dobrze :p a jak tam Polski??

Gość ze co to niby???
ja rozszerzenie pisalam. bylo bardzo ciezkie. podstawa z tego co wiem tez (nie pisalam w tym roku). dasz rade jakos, zobaczysz:)

Gość tzytze jak donitze
ja akurat zdałam z zamknietych 16 pkt a sie bałam ze spieprzyłam juz na całego ta mature

Gość coes2
ja tez nie zdałam:( a jutro angielski trzymajcie kciuki :*

Gość załamana matmą
Ja w tym roku pisałam drugi raz, ponieważ w zeszłym oblałam matematyke i w maju i w sierpniu na poprawce niestety, z matmy jestem totalne zero. Polski miałam na 90%, angielski na 96% ,a matma zawala mi wszystko. Jeśli w tym roku okaże się,że kolejny raz zawaliłam to juz nie wiem co robić:( Z polskiego jestem dobra, z anglika super, dodatkowo dobrze mówie po włosku ,a o studiach moge pomarzyć bo...... dupa jestem z przedmiotów scisłych !

Gość maturzystka 1991
Ja miałam 17 z zamkniętych i 4 całe dobrze z otwartych. Także ciesze się, że zdałam. A tak bardzo się bałam...

Gość osiołek niestety
Ja nie wiem jak jest w końcu z tą oceną, miałam 20 dobrze z zamknietych i juz wiem,że nawet jednego z otwartych. Zadałam?

Gość kasia baluum
Mam to samo, czyli 18 z otwartch zrobione dobrze,a z zamknietych zrobiłam jedno,ale raczej żle. Czy to wystarczy ,aby zdać ? pliiissss pocieszcie mnie.

Żeby zdać musicie mieć conajmniej 15/50p i nieważne, czy z otwartych, czy z zamkniętych. Jeśli ktoś z wszystkiego uzbierał 15p to zdał.

Gość Wyższa Szkoła Bankowa Szczecin
Witam, dla wszystkich, którzy nie zdali matury z matematyki Wyższa Szkoła Bankowa w Szczecinie organizuje bezpłatne kursy z matematyki. Zobaczcie szczegóły i zapiszcie się na warsztaty: http://www.wsb.szczecin.pl/news-szc,darmowy-kurs-przygotowujacy-do-matury-z-matematyki-

Gość Wyższa Szkoła Bankowa Szczecin
a później wyjebiecie grube pieniądze na studia na naszej szkółce i spotkamy się w Tesco :)

Gość dominikao.85@o2.pl
Nie zdałeś matury??? SPRAWDŹ: www.niezdalemmatury.pl