Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Eleonor

Medycyna. Co i jak.

Polecane posty

Witam serdecznie! Już niebawem będę w pierwszej klasie liceum na profilu biologiczno-chemicznym.W przyszłości chciałabym studiować medycynę, jednak boję się, że nie poradzę sobie z fizyką... Radzicie mi abym od razu skupiła się tylko na tych przedmiotach, które mi się przydadzą ( czyli: biologia, chemia,fizyka, matematyka no i polski, bo do matury..) czy raczej uczyła się wszystkiego na takim samym poziomie? Proszę o odpowiedzi!!! Z góry dziękuję;))

Gość ewqeqweq
Nie rozumiem za bardzo o co pytasz, jesteś na biol-chemie, czyli będziesz miała właśnie rozszerxzone biologię i chemie.

Kończe w tym roku gimnazjum z dobrym wynikiem, więc raczej się dostanę na wymarzony profil z rozszerzoną biologia, chemią i fizyką;) Pytam czy radzilibyście mi skupić sie tylko na tych przedmiotach. A ty jesteś na rozszerzeniu tych przedmiotów, albo cos na ten temat wiesz? Jes=sli tak to proszę o jakiekolwiek informacje typu: czy te przedmioty na rozszerzeniu są bardzo trudne albo czy muszę być wybitna z fizyki aby się dostać później na medycynę... :0