Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kąłdor

A Dźwigacz Jąder powiedział mi...

Polecane posty

bo ja siedziałam i lepiłam sobie plasteliną, a Dźwigacz do mnie: "podobno dzieci z autyzmem lubią się bawić plasteliną, słyszałaś o tym" :D:D:D albo: patrzę na moje zdjęcie w Jego komórce i mówię 'o fu', a On na to "sama jesteś fuu" i jak tu nie kochać takiego słodkiego Dźwigaczka :D

Gość jestescie symbolem
upadku moralnosci i niezadu :classic_cool:[ czesc]

Gość jestescie symbolem
głupiutka dziewczyka której nikt nie odpisuje na topiki i mezczyzna w wieku średnim z problemami natury psychicznej i zapoczatkowanie swojej znajomosc na kafe :O

Gość pocieszcccie mnie :(
podstarzaly męzczyzna? przecież to jedna osoba :o :o żal... sama sobie pod pomarańczą odpisuje na denne topiki

o lol :D podstarzały :D jak Mu o tym powiem, będziemy się tarzać po ziemi :D pasujemy do siebie 😍 nawet dzieciaczki już planujemy 😍

Gość tzytze jak donitze
ona ma chorobe psychiczna

Gość tzytze jak donitze
po tym, ze wymysliłas sobie jakiegos przydupasa i zakładasz o nim topiki, jego na prawde nie ma, to wytwór twojej wyobrazni. na dodatek nikt nie jest zainteresowany tymi bzdurami wyjdz na dwor i ochłoń

nie wyjdę na dwór, bo zawsze jak wychodzę ludzie na ulicy szturchają mnie kijem i pytają, co to jest :( piszę to dla siebie 😍