Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość On20

Jak uwieść dojrzałą Kobietę

Polecane posty

Gość On20

Witam jestem młodym atrakcyjnmy 20 latkiem. I niewiem jak uwieść dojrzałą Kobietę. Jestem nieco wrażliwy, a więc troszeczke się też krempuje prosze o pomoc.

Mam kumpla co zaczynał w twoim wieku zarywać do starszych. Teraz ma 24 lata i kilka dziupli zaliczonych :classic_cool: Umieszcz na portalu jakimś, ogłoszenie "facet do towarzystwa dla starszej" na pewno jakieś sie zgłoszą. I na początku nie licz na kokosy :D praktyka czyni mistrza. Pierwszą weź taką średniawą, żebys sie nie stresował za bardzo.

Gość chcesz uwiesc jakakolwiek
czy chodzi o jedna konkretną ??

Gość chodzi pewnie o konkretna...
bo jak szukasz sponsorki to jej to powiedz i daruj sobie dalsze czytanie. Wtedy spojrzy na "młodego atrakcyjnego" jak na towar i kto wie...? jesli podchodzisz do tego czysto uczuciowo to: (2 lata róznicy nie ma sprawy, ale 10, nie mowiac o 20...) - warto byc milym i szarmanckim (ciagly deficyt) - nie wspominaj o seksie, o fantazjach itp bo jeszcze Cie przegoni - komplementuj, wykaz zainteresowanie jej osoba, zainteresowaniami (kawa, spacer itp) - mozesz delikatnie! podejsc blizej i jak sie nie odsunie - tez Cie lubi - pamietaj - nie spiesz sie; jesli babka jest nastawiona na seks to sama sie na Ciebie rzuci :) jesli nie - potrzebuje czasu aby Cie nieco 'przeswietlic' - nie baw sie w girki: raz bede wydzwanial a potem dlugo nic i znow to samo. to zabawa dla glupcow. jesli Ci zalezy to sie postaraj. - i najwazniejsze - nie licz na nic wiecej niz seks; chyba ze Ty jestes nad wyraz dojrzaly. Jednak to jak zaczales "mlody atrakcyjny" ... hmmmmm Lubimy meskich i odpowiedzialnych a atrakcyjne maja byc kobiety a nie mezczyzni! To tyle. Mnie młodsi nie interesuja bo albo szukaja mamuski, albo sponsora a to nie moj swiat. Choc juz 3 spoooro młodszych chlopcow wyznalo mi milosc... ahhhh

Gość gość
najpierw, dziecko, wróć do podstawówki "troszeczke się też krempuje''- aby popracowac nad ortografią....