Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość na zawsze mysz/////

Czy Wy tez jestescie szarymi myszami ?? Bo ja tak :(

Polecane posty

Gość na zawsze mysz/////

Brakuje mi odwagi zeby cos zmienic... Fryzura ,makijaz to max na co mnie stać. Kocham lata 70,80 . Chcialabym miec nowy image... wlasnie w takim stylu ,ale znając realia zostałabym wysmiana i nazwana wariatką ,dziwką ,kurwą ,itepe To co jest w galeriach nie podoba mi sie,ale coz...trzeba chodzic w tym co jest :O

Gość derminta
a co cię obchodzi opinia innych? Ja chodzę w tym w czym się dobrze czuję i mam w d u pie co o mnie myślą inni. I tobie sugeruję to samo. Życie jest tylko jedno a młodość szybko mija. pa

Gość Lilly Evangeline*****
teraz właśnie m.in. znów wróciła moda na lata 70, także powinnaś coś w galeriach dla siebie wyszukać.

nie wierzę że jesteś tak marudna że nie wybierzesz NIC z galerii ;) nawet mi się czasem uda znaleźc coś ładnego mimo, że zakupy mnie generalnie nudzą. (ostatnio oglądałam ciuchy jakoś w listopadzie) trzeba tylko znaleźc sklepy w których jest największe prawdopodobieństwo, że coś Ci się spodoba, bo zawartośc poszczególnych sklepów czasem się niesamowicie różni mimo, że wszędzie mają niby "modne" rzeczy ;)

ha! zawsze znajdzie się coś dla Ciebie :) a poza tym teraz kazdy ma swój styl i tyle różnych ludzi chodzi po ulicach że nikt nie zwróci uwagi :) a jak zwróci to na oryginalność chyba ze jakiś pacan :P

Gość biała muszka
;) ja chyba trochę też tak mam, ale właśnie spróbuj się odważyć, postaw na siebie, na indywidualizm :) Jak poczujesz się piękniejsza, to również pewniejsza siebie:)