Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość córka-córka-córka

GRUCZOŁ BARTHOLINA? pomóżcie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość córka-córka-córka

u mojej mamy wykryto dzisiaj powiększony (wielkość jaja kurzego) gruczol bartholiniego jutro ma operacje! strasznie sie boję!!!!!!! wiecie coś na ten temat? skad to się wogole bierze i z czego?

Gość Nie ma czego sie bac
Ja kilka lat temu mialam to samo. Dostalam goraczki i przeszkadzalo mi to w chodzeniu a nawet siadaniu :( Kiedy pojechalam do szpitala okazalo sie ze musza od razu to usunac poniewaz moze peknac.Pytalam lekarki od czego to sie zrobilo,ta powiedziala mi ze to moze byc nawet od papieru toaletowego lub innych rzeczy ktorych uzywasz na co dzien:/ Caly "zabieg" trwal nie wiecej jak 30 min. Przelezalam noc w szpitalu i na drugi dzien po poludniu wyszlam do domu.Po okolo tygodniu pojechalam na zdjecie szwow i do dzis jest wszystko w porzadku :)

Gość córka-córka-córka
dziękuję dziewczyny. bardzo sie boję bo mama wczoraj to zauważyła (wcześniej takiego czegos nie było) i dzisiaj poszla do lekarza i od razu kazal jej do szpitala jechac. no ale jutro ma zabieg! mam nadzieje ze bedzie ok. ona strasznie sie martwi to wszystko tak nagle szybko i dlatego moze jest w szoku! jeszcze raz dzięki!

Gość Nie ma czego sie bac
Napewno bedzie po zabiegu obolala wiec zadbaj zeby nie musiala duzo chodzic czy czegos dzwigac. Dac znac jak wszystko poszlo :)