Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziszakonczylamznajomosc

internet to dno...

Polecane posty

zawsze tak uważałam :( Ale wciąga to dno - zwłąszcza jeśli sie siedzi w domu. Dziś zakończyłam koleną "znajomość ' netową. Coś strasznego. I to człowiek który POWINIEN miec wartości - spiskuje na mnie. Na szczęście się połapałam bo po mnie. Wszystko zaczęło mi się nie zgadzać wiecie. Wiązanką przekleństw i wyzwisk pożegnałam pobożnego forumowicza. Ach powiem wam może przesadzam, ale nie dam sie. Jakieś wartości trzeba mieć. Nie wolno popierać morderców - to moja dewiza w życiu. O co stoisz w życiu? O więzienie dla morderców. Wiecie - jak się uda to znowu jadę do Holandii. NO CO ONI Z SIEBIE ZROBILI POPIERAJĄC MORDERCÓW? Wariatów na skalę światową. I jak tam pojadę Z ŻYCZENIAMI WSZYSTKIEGO NAJGORSZEGO BO TO SZKODA SŁÓW WIECIE to naprawde będę robić w wolnym czasie małe pożary im bo TO NIE TYLKO KASA. Nie jeszcze można ich poppalić? A może nie? Zobaczcie - oni sie cali schajcują jak włosy. I słuchajcie oni tak - chcieliby się Polski pozbyć, ale za to co mi zrobili będą się bali Anglii, że im przypierdolą wiecie jak Polaków wyrzucą bo ...tak pasuje. Ktoś im przypieprzy bo przecież takie z nich geniusze, że nawet mają EUTANAZJĘ. Aborcja to brak słów, ale Eutanazja. Co by się jeszcze dobrze paliło? Szwajcaria i Londyn. No i tyle. Francję też można wykopcić. Niemców nie za bardzo. Widocznie jeszcze nie tak aż źle z nimi. Bo ChCĄ polską służbę zdrowia. A czemu nie mają swojej? Ja tego nie rozumiem. BO NIE MAJĄ SZANS ZE STANAMI. Taka jest odpowiedz. Czy oni są normalni? Ja bym była lekarką wiecie, ale w Polsce bądź tu sobie lekarzem bez rodziny. Dajcie mi w ogóle spokój - tyle dziś myślę O WSZYSTKIM :(

Wiecie co - Niemców się nie da wykopćić bo stoją o starych dziadów Polską służbą zdrowia. Jedyny powód. Tak ich Chiny nie wykopcą bo dają pracę i tyle. A ja? Znowu wpis do bloga dziś o ... szkole. Szkolny blog. Zaraz tu linka wam dam paramparam. :( A ta Holandia czemu dziadków nie chce leczyć Polakami? Tu wódeczka tu coś tam... a tak nie. Ciekawe czemu? Tacy biedni. A zapierdalają na tych taśmach niemieckich równo wiecie. Za wszystko się obraziłam. Za wszystko :( Wszystko opiszę w moim blogu wiecie _ PODRÓZNICZYM. I tyle :( Jeszcze przeczytajcie niejeden mój wpis jak do domu wrócę. Żeby nie było, że się zmieniłam na gorsze. Przepadłam przez znajomochy. a za granicą też powiem bo tu niedaleko - dzień dobry, dzień dobry - a pózniej nie ma godzin, nocki - choć nocki tu też były I DLATEGO TRZEBA SIĘ WYNOSIĆ jak tak jest - jak chcą was na nocki to spadajcie ZE STRACHEM. To se w Polsce zawaliłam i tyle :( I będą się pytać czy jesteś dziewicą - w następnej pracy choć jak w szklarni to tam niekoniecznie. Ale na magazynie każdej kierowniczki się zapytam CZY JESTEŚ DZIEWICĄ? jak jest sama , dzieci nie ma. Jak nie jest - to nie może mną rządzić a jak nie chce odpowiedzieć - ma prawo to też nie może mną rządzić. Zwłaszcza w Holandii jak chce mieć kościelny ślub to jak? W kościele katolickim? NIe... pasuje ślub anglikański tam. I tyle. A to musi być dziewicą i tyle. KAtolicki ślub - kościół popiera morderców niemieckich. Nazistów - kto w Holandii chciałby taki śluyb. Przez nich jest tam eutanazja i pracy nie mają Polacy w dziadkach - a przecież to pasuje żeby tak pracowali - tak się tam oburzcie - że Niemcy a oni. I dziadków dbają i wódka idzie , a oni? A wiadomo że się napijesz ŻUBRÓWKI i nie boli. A jakie to tam zwierzęta mają? Psy, koty i nie wiem - coś w tym stylu PAJĄKI pasują słuchajcie. Trochę żubra w las im wpuścić nie zaszkodzi, nie? No i tak się tam rozmawia i o dziewicy na ślubie. I tyle :(

I wszystko dobrze wymyśliłam - tyle wam napiszę, i że się nie znacie na niczym i tyle. TY TEŻ - nie ja się znam a najbardziej na kompie i tyle. I znowu go nie mam i tyle to warte i was SMOLĘ i tyle :( Zas na jakiejś wsi i koniec. Bo przeze mnie powiedzą Anie zgwałcili bo sie lubi puszczać, a nie chce. Tak zawsze mówiła. No to niech już będzie, ale z rodowodem od kota - wielka ogrodniczka a nawet psa od kota nie odróżni, a pomidora od orzecha. Już ją tam znają niczym zły szeląg ale może być bo niewydana. I myślą, że leci na kasę zamiast sie wydać i dzieci zrobić, a ona? Ona chyba na księdza leci. Stary ksiądz czy młody? Wypytajcie sie ją. Acha - no i tyle. Po co stoi o te wariatki. To są NORMALNE WARIATKI tam - bo tak trzeba bo też się lubi puszczać. To nie jest puszczanie sie to jest WSZYSTKKO NA POLICJĘ TAM, ale niech sobie robi co chce. I tyle. Byleby NIC NIE BYŁO NA MNIE. I tyle. I niech jest tak jak było z JEDNEGO POWODU, ale nie mam z nią NIC WSPÓLNEGO. I koniec. To ma rodowód i koniec :(

Gość I tyle owieczko boza
I tyle

Ten mój brat tam 1 błąd popełnił. Od razu jak powyrzucał pierwszą załogę miał se iść na policję i zapytać co się własciwie w takim przypadku robi jak załoga powinna być moralna a jest niemoralna i co robić? I tak zrobić miał i miałby święty spokój bo by mu powiedzieli, że najwyżej ktoś przyjdzie na policję i tyle. I miałby życie jak w Madrycie, a tak? I tyle. JEDYNY ZARZUT. I miejmy nadzieję, że tak się to skończy. Bo wiecie to są pieniądze. A jak się zaczną zabijać? Bo tak miał myśleć - A JAK SIĘ ZACZNĄ ZABIJĄC? A on? I właściwie nawet teraz może iść i powiedzieć, że w razie co mogą wezwać policję, albo żyć z tą policją dobrze bo całość mu się np. NIE PODOBA, ale co ma robić. Np. wylanie mnie. Za co oni mnie wylali? Zachowują się jak dzikusy z dzungli, a przecież na pustyni nie ma dzikusów z dzidami. Każdy Arab tak twierdzi, że nie jest dzikusem z dzidą. A właśnie tacy na mnie wylecieli , nie? I nie tylko tam :(

W takim towarzystwie to tylko policja. Koordynator wiecie. No jak jest w mundurze i tyle. I koniec :( :( :( :(

Zenona z pierwszej firmy powiesić na jego WIECZNIE WISZĄCYM CHUJU. I tyle komentarzy na temat mojego pierwszego... domku. A firmy też choć moja wina to, ze o nich stałam i tyle :( Miałam po nockach UCIEKAĆ. Dziś mi wstyd, że łudziłam się czymś ludzkim w tym towarzystwie. I że rok siedziałam w domu. Miałam jednakże powód ku temu. NAWRÓCIŁAM SIE I POKUUTOWAŁAM W KOŚCIELE>>>KATOLICKIm. DZIŚ SIĘ TEGO WSTYDZĘ I TYLE. Bo sie miałam ochrzcić w innym i tam sobie pokutować. Ale jeszcze wszystko przede mną. Niemniej szkoda mi ich świętych. Przydadza się do rodowodów i tyle. I koniec :(

A ludzi tam także. Zwłaszcza Iwonka ... na czym by ją tu powiesić. Aż 2 języki zna biegle - na włosach. Na kucyku. I tyle. Żeby nie było, że mam skojarzenia. No mam - wszystko mi sie kojarzy ze STASZICEM dziś. I tyle :( Pozdrawiam :(

Gość dudek i poldek
I ZNOWU JAKIS WASZMOSC/BIALOGLOWA NAJARANI:D

Gość ewazdrzewa
Ten Staszic nie był taki zły znowu, ale ...miałam to rozumieć PO CO ON BYŁ PATRONEM TEJ SZKOŁY. No i cóż... zwariowałam :( I tyle. :( A ktos to dobrze wymyślił i miałam to rozumieć i tyle . A ja? Taki młotek :( I zaraz bym była normalna, a tak? I tyle. I BYM Z TEJ SZKOŁY POSZŁA , a tak? No przecież chodziłam do TAK WIELKIEJ SZKOŁY - jak namiot cyrkowy. No i co z tym zrobić? Gdzie konkurs o patronie? A póżniej - po co ty tam tyle siedziałaś - wiesz przecież jak jest. Miejcie sobie takiego patrona. A w razie co - proszę mi wytłumaczyć tego patrona czemu mnie tam tak głowa bolała. Głowa cię boli - o matko. No tak było i sie nie dam :(

Gość ewazdrzewa
Ciekawe kto namalował ten obraz jego wiecie? Kiedy WJEBAM temu malarzowi bo ... wszystko przez to. Chyba jakis potępieniec i tyle. Taki koniec :(

Gość ewazdrzewa
Czy lesbije to dziewice? Powinny być, nie? Nie wiem co robią lesby? Co robią lesby słuchajcie? Wsadzają sobie coś? Każdej się trzeba zapytać czy jest pani dziewicą i tyle :(

Gość ewazdrzewa
I co ten kościół anglikański mądrego zrobił teraz będzie w tej Anglii. Że Nie dziewicy dał ślub - żeby dzieci nie miała? Co oni wyprawiają. A jak bedzie miała? To sie modli do świętych powiedzą - no bo co? Jak to można mieć dzieci w kościele anglikańskim biorąc go i dzieci mieć? To sie trzeba modlić do świętych - tak powiedzieli, że takie cos też WIDAĆ działa. Nie powinno bo sakrament powinien być silniejszy. Nie powinno jest to dziwne, że ta Diana miała dzieci teraz widzą, ale widocznie cos tam było W RODZINIE nie tak. No Spencery grabarze - może mieli wyjechać? No ale tu co -żadna wielka rodzina. Ich sie tak trzyma ampułka z krwią papieża. Oni uważają że coś tam mają OD ŚWIĘTYCH wiecie i że ... no ... może i nie wiedzą. Bo chyba powiedzieli, że nic nie wiedzą. No to kiedyś może mieli i to tak zadziałało bo to takie lebiody grzebią. TAKI CUD W SUMIE. I tyle. Tak tam kombinują? W wiecie co teraz W GAZETACH będzie że Angielski sie lesbią na greków - robią to co kościół anglikański? Nie na greków. Czy dostaną ślub w kościele anglikańskim? Są dziewice czy nie i jeszcze kraju bronią dosłownie przed olimpiadą. I co teraz? Honorowy ślub powinny dostać, a co na to kościół anglikański - na gejów i lesbije? NIe wiem. Chyba nie chcą. No z Holandii tam wpuszczą, ale nic tam specjalnego i tyle. Gdzieś dalej i tyle :(

Gość ewazdrzewa
czy ma sens lesbić się na kościół anglikański? NIE MA widzicie. A na greków? MA . Żeby było że olimpiada jest ANGIELSKA. Bo tak powinno być. I nikt nie rozumie czemu. Grecja... możeby najechać Grecję myślą Chiny. W kogoś tam by trzeba walnąć - w kogo. Greków nikt nie lubi. Tylko... ta ich mitologia. Taki Konfucjusz. Dostaną za to po ryju. Pożyjemy zobaczymy, ale Angliki ich nie lubią. Co im zrobił Hitler? Anglia to największy Hitler powie każdy Grek i ... ma rację. Grek... powinna być taka piosenka GREK W LONDYNIE. Był Anglik w Nowym Jorku, a Greka w Londynie nie było - szkoda :(

Gość ewazdrzewa
Chiny powinny walnąć w Niemców i byłby święty spokój. TAKA PRAWDA. Wszystko by uszanowali tylko armia żeby się liczyc w USA. Ale reszta? No to wszędzie. Ale.. niektóre rzeczy by zniszczyli. TE NAJWAŻNIEJSZE które doprowadzą do odrodzenia Europy. No i co? Chiny władcą świata? Jeszcze tak nie było. A już było blisko widzicie. Właśnie teraz. Ale Pan Bóg nie dał Niemców. No i tyle. Bo nie zasłużyli, ale już byli prawie, prawie... musieliby bardzo uszanować tu byle co. Rzym to akurat mogą do jednej cegły wyburzyć, ale 100 punktów które mają zostawić albo 99 i....mogą być. Bo już mu wszystko jedno. Takie cymbały w Rzymie. No ale... tam tak było od początku, a gdzie indziej? Chyba widzicie co się stało. Świat stał się JEDNĄ WIELKĄ JĘDZĄ - przynajmniej dla mnie. Jedynie, że ludzie nie mają rozczochranych włosów, długich nogami, obdartcyh szmat i nie latają na miotłach. I tyle :( Bo tak i już :( I ogólnie jest depresja i tyle :(

Gość ewazdrzewa
Ja też mam derpesję i powinnam chodzić do psychiatry. I sobie tam pójdę jak przyjadę do Polski. Na pewno. Bo ja się miałam leczyć od liceum. I byłoby wszystko dobrze, a tak? Byłam zwyczajną wariatką przez rodzinę. Dopiero teraz jestem normalna też po kłopotach w pracy BEZ SENSU. Ale kto mnie w te kłopoty wrobił? Zwykłe BARANICE i tyle :( I koniec. Tylko ich tyłek i taki koniec - miały mi powiedzieć - nie po znajmości spadaj, a nie masz konkursów i uważaj debilko - idź sobie na studia jak ci zapłacą albo wypad bo jak się nie obronisz to po tobie. Jak ja bym uważała, a tak? Nikt mnie nie ostrzegł - wszystko gdzieś i tyle :(

Gość michael wittman
tak owieczko wizyta u specjalisty napewno ci pomoże

Gość ewazdrzewa
Teraz cały świat ma depresję i chodzi do psychiatry - tak jest a USA ma rodowody od KOTA. Tak myślę. Psychiatrzy powiedzą, że ludzi przez wojny DZIŚ depresja dopadła. I to będzie choroba Niemców pierwsza. Zeby równali do USA z medycyną. Bo uważają, że nie radzą sobie ze śmiercią. I wszystko przez to. Tyle namordowali Żydów, że się teraz umierających boją, ale mogą być bo to co robi Holandia to już jest SKANDAL. ROdzina królewska także, ale to inny problem. I że mieli zrobić z tą rodziną po wojnie. Kasę dali tym Niemcom, a co to ta kasa? To kasa. I to coś znaczy wiecie. I się boją - oni dostaną za to po ryju. Oni pogłupieli, a ci zamiast ich potępić dali im pieniądze. Oni coś tam muszą robić - lekarzy im będą wysyłać bo oni widzą, że oni rzeczywiście otwierają się na tę Polskę, ale chyba, zeby ...pić. Idą w alkoholizm, a Holandia i się zabijają. No to już lepsi Niemcy myślą. A Francja? jaka jest ta Francja. Widzą tego Napoleona wiecie - błąd. Oni ucieli swoim królom GŁOWY. Zastanówcie się jacy oni są. DOBRZY - dobrzy to by nie zrobili czegos takiego. Jak Hiszpany, ale to jest DOPIERO POCZĄTEK. Oni są JESZCZE GORSI - to widzą Chiny - co tu robić żeby sie liczyć w tym USA? Czy to o to chodzi pomyślą, żeby było DUŻO czegoś - ich już jest dużo. Może trzeba myśleć, że MAŁO CZEGOŚ jest. 1 człowiek - może tak trzeba myśleć? I już mają . I o to chodziło i tyle. O 1 człowieka. O którym możnaby nakręcić film. I tyle :( Zeby ten film sie liczył w USA. Bo oni widzą, że to tylko tym filmem do czegoś doszli - przecież jaka to była melina. OGÓLNIE tam powinna być 1 mafia słuchajcie - oni mają prawo. Boże - ale takich przestępstw to nigdzie na świecie nie ma. TED BUNDY gdzie to jest. Ale to z tej Europie. W Chinach nie ma takich przestępstw. Coś chyba tak muszą myślec - tym Angiem Lee tą Japonią - tam też dużo. A najadą ich - bogaci, znaczą coś? Nic. Bo wiecie - Rosję jak najadą co to znaczy? Nic . Czyli nie tak. Czyli muszą iść po Anga Lee czy swoich w filmie tam i pomyśleć co dalej. I tak będa kombinować, niczego nie wymyślą, ale jest cicho i tyle. przynajmniej na razie :(

Gość ewazdrzewa
cdn