Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nieszczesliwa Naprawdę

Oto moja historia z facetami, przeczytacje, załamiecie się

Polecane posty

jakis czas temu weszłam na czat, tam poznałam pewnego mezczyzne, pierwsze spotkanie cudowne, rozmowa, od razu sie zauroczyłam miałam wtedy 21 lat, on o 5 lat starszy, spotykalismy sie dość czesto, nagle wyznał mi,ze chce jedynie seksu a tak to ma narzeczona, która kocha, od razu zakonczyłam znajomosć, Kolejny, poznany na imprezie, okazało się ze ma dziewczynę od 4 lat, tez się odunęłam bo zasada jest taka: nie biorę się za zajętych, następny dużo starszy od razu zakochał się we mnie, ale jak sie okazało jest w trakcie rozwodu, też podziekowałam, Pożniej poznałam 24-letniego Piotra, okazał się Paniczem, a ja pochodze z przecietnej rodziny, normalnie jak mezalians, kolejny Rafał, wyjechałam na 2 tyg do innego miasta do babci pomóc jej, on miał czekac nie odezwał się juz (dopiero teraz przeprasza) Michal+agresywny dupek, krzyczał nawet na mnie, nastepny-chcial układu bez zobowiazan, nie zgodziłam się a bardzo mi się podobał, pisze po dzien dzisiejszy o podobojach swoich seksualnych:-( jakby na złosc, Tomasz powiedział, ze na razie nie szuka dziewczyny i tak jest ciagle...i wiele innych jeszcze

Gość IMO13811
Na takich lecisz.

Gość krups
widać, że nie lubisz się nudzić i ciągnie wilczycę do lasu :)

Gość krups
na wsi mam buisness, czyli prowadzę rzeźnię i ubojnię , szukam żony, która się zajmie sprzątaniem krowich odchodów oraz potrafi krowy wydoić , praca przez 16 godzin na dobę dostarczy adrenaliny wiele, jeżeli jesteś zainteresowana to zapraszam :)

Gość f2454543643
wspolczuje Ci , ja poznaje samych idiotów...nudziarzy....zboków, albo facetów ehh szkoda gadac. miałam super chłopaka ale go rzuciłam nie wiem czemu

krups ale Ty pojebany jesteś,nie szukam adrenaliny i nie mam czasu na Twoje krowy, mam ciekawsze zajecia

Gość Szymuś
Tych normalnych omijacie, z daleka. Czyż nie ? To kobieta wybiera mężczyznę, a nie odwrotnie. Przynajmniej same tak twierdzicie. Trafiałyście na takich, bo trafić chciałyście.

Gość krups
nieszczesliwa Naprawdę domyślam się że masz marzenia aby zostać co najmniej Damą Dworu :)

'Trafiałyście na takich, bo trafić chciałyście' weź nie pier dol, bo mi się nóż w kieszeni otwiera, jak takie coś czytam :O chyba takie, czy inne rzeczy wynikają dopiero po tym, jak się daną osobę pozna :O cep

nie nie, wystarczy mi praca tam gdzie chce i w tym kierunku, w którym się ksztalce

Gość IMO13811
Little Miss Bossy - ponoć potraficie "wyczuć" kto jest nieudacznik, a kto macho. :classic_cool:

Gość Szymuś
nieszczesliwa Naprawdę, nie wzburzaj się tak, gdyby Ci się pogorszyło w życiu to zawsze możesz do niego załapać się, by mieć na chleb. Ma dobre intencje, a Ty traktujesz go jakby był Twoim wrogiem. Zobacz sobie, znaną norweską biegaczkę Therese Johaug, http://pl.wikipedia.org/wiki/Therese_Johaug, http://www.youtube.com/watch?v=5fYWPf5BZ0A&feature=related Coś co dla niej jest zupełną normą, dla Was jest powodem do wstydu. To taka żałosna próba chowania słomy do butów.

Gość Szymuś
Little Miss Bossy, słaba z Ciebie obserwatorka.

Gość Szymuś
Z resztą, tyle razy pod rząd, to musi być coś na rzeczy.

wiesz zapierdalenie w ten sposób to już raczej nie praca lecz jakieś wiezienie, dlatego trzeba się uczyć by tak nie skonczyć i już wolalbym podcierać dupę wiezniom niz słuchac jakiegoś nawiedzonego rolnika, jego rozkazów i pracować 16 godzin, to niehumanitarne.

IMO wyczuć potrafię pot i śmierdzące nogi/oddech, itp. :P a tak na poważnie to można z góry oceniać ludzi, ale najpierw najlepiej ich poznać, a często bywa, że nie mamy szansy ich 'obserwacji', więc poznajemy dopiero przy spotkaniu, pierwszym, drugim, itd.

Gość Szymuś
Pewnie przesadził w swojej zachęcie, praca oczywiście miałaby inny charakter. Teraz spora część rolników, prowadzi na prawdę nowoczesne gospodarstwa. Częstokroć mają więcej pieniędzy, jak Ci dobrze wykształceni, kończący prestiżowe kierunku. Tak jak z Wokulskim i tą jego nieszczęsną miłością, jak jej tam Łęcką.

Gość krups
no proszę kolejna, która wybrała sobie bardzo przyszłościowy kierunek pod nazwą resocjolizacja i woli z zamiłowania podcierać zady rechabilitantom za kratami, niż krówkę umyć i wydoić i żyć na łonie natury , nieszczesliwa Naprawdę , łono nie wzywa ?

Oj bo ciężko jest teraz znaleźć normalnego faceta, Ci normalni dawno są zajęci, albo ich zwyczajnie nie widać. Poza tym poznawanie ludzi na czatach i imprezach zwykle źle się kończy.

krups wzywa łono natury, studiuje leśnictwo:-)

Tak na marginesie...to ja juz bym wolała użerać się z rehabilitantami niż tą krówkę myć ;)

Gość krups
no proszę , leśnictwo to piękny kierunek i tylko o krok i skok do technologii drewna , a zapytam z ciekawości, jakie drzewa teraz pylą ?

ja Ci powiem, takie na które jestem uczulona ! XD

Gość Szymuś
No co Ty. Ze szkoły średniej, obok klasyki greckiej, Roku 1984 i z podstawówki Pilota Pirxa, to została mi w pamięci, właśnie "Lalka" Prusa. Szczerze to dalej nie kumam Wokulskiego. ? Musiał oszaleć chyba. Oczywiście ichniejsze problemy natury obyczajowej, można tłumaczyć różnicami w rodowodach.

Gość Szymuś
Głównie chyba wierzba i dąb, nie jestem przekonany co do leszczyny.

lisciaste, na leszczyne za pożno, teraz chyba brzoza jeszcze.A nie znam się az tak na tym, dab też, raczej mam bardziej opanowane rozpoznawanie roślin lesnych, urzadzanie lasu, zwierzeta itp:-)

Gość Szymuś
Jakie rośliny są największe na świecie ?