Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Monisia96

Okres i te sprawy ..

Polecane posty

Gość Monisia96

Hej dziewczyny . ;D Mam problem .. Ponieważ spóźnia mi się okres .. Teraz powinien być mój 3 w życiu .. Ostatni dostałam 20 lutego A dzisiaj jest już 5 maja .. Nie wiem co mam robić .. Mam 15 lat i nie współżyłam z nikim więc nie możliwe jest że jestem w ciąży .. Czy jest coś ze mną nie tak ? Czy to normalne ?

Gość buahihihihi
tu nie tylko sa dziewczyny dziecko !!! jak piszesz hey dziewczyny ale dojrzale kobiety.......

Gość buahihihihi
nie masz mamy zeby zapytac:O

Gość może nie ma!
Na początku takie rzeczy się zdarzają, ale kontrolnie możesz pójść do ginekologa, najlepiej jakby ci jakaś koleżanka poleciła, która już była.

Gość może nie ma!
Na pewno się nie denerwuj na razie, wizyta u ginekologa to nic strasznego, tylko na pierwszą warto wybrać kogoś poleconego. A takie nieregularności na początku naprawdę mogą się zdarzać.

Gość .-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.
Kolejny raz pytasz o to samo. Na poprzednim topiku już Ci ktoś odpowiedział. Przez pierwsze dwa lata miesiączka może być nieregularna, organizm dopiero "startuje". Mojej kuzynce lekarz powiedział, że mogą być nieregularne nawet do 18 roku życia, więc nie masz powodu do zmartwień. Za moich czasów uczyli tego w szkole :o