Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość buerlesky

włosy łonowe

Polecane posty

Gość buerlesky

Witajcie, jak to u was wygląda czy jak macie proste jak druty włosy na głowie, to łonowe też są proste? Czy zawsze się kręcą???

Gość Ares 10po20
Ja mam kręcone włosy na Pytonie, ale na głowie tez kręcone i na klacie i na nogach też mam baranka więc ciężko wysnuć jakieś wnioski, podbijam temat bo mnie zaciekawił

Gość asdsfsdfe
włosy łonowe w przekroju są nie okrągłe lecz podłuzne, troche elipsowate, więc logiczne ze zawsze będą sie kręcić.

Gość łonowy włos
A ja mam krecone na dole i proste na gorze :)

Gość asdsfsdfe
no faaascynujące. ale co ma jedno do drugiego?

Gość zaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ale bzdurny temat o m g

Gość mamdokile
Ja myślę ze każdy ma kręcone, związane to jest pewnie z mikroflorą i specyficznymi warunkami tam panującymi, włosy bez dostępu do świtała i tlenu rosną w dziwnych kierunkach i dlatego sa pokrecone

Gość kabareciarz
Ja baranka tam nie mam ale są takie zmierzwione. Niby proste ale rozwichrzone :) To pewnie popiera wypowiedź przedmówcy.

Gość martynanytram
To może fotki tych baranków i prostych? Wrzucajcie. Zobaczymy jak to wygląda.

Gość postereman
ciężko stwierdzić jakie to są, można by rzecz chuj wie... ale raczej proste, zła perspektywa fotki, technicznie zle wykonana, brak głębi plus złe swiatło

Gość eelina72
poskręcały wam się od smrodu (:

Nikt na pewno nie ma prostych wlosow lonowych, ale niedawno sie dowiedzialam ze niektore blondynki maja blond wloski na kokoszkach.

Gość Pan-kracy
kiedyś byłem bliżej z taką jedną blondynką, co prawda panował półmrok ale jestem pewny ze nie miała tam jasnej sierści, natomiast co do samej struktury włosów były raczej faliste

Gość tylko to..
ja juz nie pamietam - od lat usuwam!

Gość ja jestem blondynką
i oczywiście że mam jasne włosy łonowe! Wydaje mi się, że to normalne!

Gość Klara89a
ja nie wiem czy to takie normalne ja mam na głowie inny kolor niż na wzgórzu łonowym, natomiast wracając do tematu jak najbardziej kręcone

Gość włosy łonowe są skręcone bo
od tego smrodu każdy by się skręcil :P:D;)

Gość Redmen
To trzeba się myć drogie Panie i Panowie, higiena intymna się kłania, ja nie mam żadnego smrodku między nogami to i kłaki proste jak struna

Gość okkkkkkk
Jak ci się kręcą włosy łonowe, to najlepiej pozbądź się ich. Wykonaj depilację. Sposobów na pozbycie się owłosienia łonowego jest wiele. W zależności od tego jakich rezultatów oczekujesz, powinnaś zastosować wybraną metodę depilacji Polecam ci kremy, albo pianki. Możesz również zastosować woski i plastry nasączone woskiem. Kremy do depilacji, tak samo jak i pianki czy żele, przyczyniają się do rozpuszczania włosków. Dzięki temu ich stosowanie nie wiąże się z dyskomfortem związanym z bólem. Sam zabieg depilacji nie trwa długo, łącznie z przygotowaniem skóry oraz jej pielęgnacją po depilacji nie zajmuje więcej niż piętnaście minut. Czas ten może się skrócić, gdy wybierzemy specyfiki, które są w stanie zadziałać w ciągu trzech minut. Zaletą tego typu preparatów jest to, że efekt gładkiego ciała utrzymuje się przez kilka do dziesięciu dni. O innych metodach depilacji miejsc intymnych przeczytasz na stronie http://depilacjalaserowa.net.pl/2011/04/06/popularne-sposoby-depilacji-intymnej-wady-i-zalety/

Gość Trops
czy te kremy rozpuszczające włosy działają tez na włosy zlokalizowane w okolicach kości ogonowej ??? rozwiązałoby to moje problemy z owłosieniem w tamtym miejscu bez depilacji ??

Gość ria-ria.o
Ja mam ani kręcone ani proste, jakieś takie strzępiaste jakby przy urodzeniu gofrownicą mi ktoś przejechał

ja mam brązowe, jak na głowie i proste wszędzie. Pod pachami, na łonie, na głowie :)

Gość gość
mam proste na piczce! :D minimalnie sie falują, ale raczej mocne, grube i proste

Gość ProstAn
Heh... ja mam proste jak struna

Gość gość
Ja facet mam proste kolor taki sam jak na głowie od miesiąca gole fiutka