Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytanieee maaaaaaaam

Pytanie - ZAMSZ ! PILNE.

Polecane posty

Właśnie znalazłam moje stare jak świat :D zamszowe buty na obcasie :D w sumie są teraz modne a ja innych ładnych w posiadaniu nie mam*znaczy takich na obcasie) . Ze względu na to,ze w niedziele idę na przyjęcie muszę je troche ogarnąć. Sa one z zamszu,wysokie do kolan prawie (ale chcialam je miec pod spodniami) ale ten zamsz od kostki w górę się masakrycznie kruszy i wszystko jest uwalone od tego. No więc wykruszyłam go do końca (bo w sumie i tak nie będzie widać) różnicy duzej nie ma. Ale dalej zostawiają takie ślady...czarne i w ogóle farbują. Mogę je ręcznie wyprać? Nie będzie żadnego problemu? no bo jak założę je pod białe spodnie to przecież wszystko będzie odfarbowane. Co mogę zrobić?Proszę o powazne odpowiedzi :) Nie mam zbytnio kasy teraz na nowe ,przynajmniej nie zdążę kupic w ciągu 2 dni :) 🖐️

upu, na pewno ktoś doradzi :) 🌼

up 😠

halooooooo! 😡

co z wami ? :(:( 😭

Ja bym nie ryzykowała prania. Są szczoteczki specjalnie do zamszu. Postaraj się nabyć drogą kupna, wyszczotkować. Potem spray w odpowiednim kolorze i może jakoś wybrniesz z trudnej sytuacji. :D

dyrektore nie mądruuj mi się tu :D 🖐️ musztarda - dzięki tak też spróbuję :)

A jak nie masz kasy na szczoteczkę, to stary babciny sposób... sucha skórka od chleba... Tylko skąd Ty weźmiesz starą skórkę? :D

O :) nie no ja mogę przecież ususzyć,znaczy no wiesz o co chodzi,zostawić to się jakoś 'zestarzeje' :D piszę jak potłuczona ale myślę,że wiadomo o co chodzi,nie wpadłabym na to :) dziękuję Ci musztarda 🌼