Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość best baby gender

test na plec dziecka z moczu

Polecane posty

Gość wróżenie w fusów
oceniam szansę testu na 50/50, choć nie ukrywam, że sama się na niego skusiłam i zresztą bez sensu! bo tylko nastawiłam się na chłopaka, a jest dziewczynka... a tu osoba z pseudo best baby gender test to ewidentna reklama (linki wkleja i wie wszystko w temacie). Szkoda wydanej kasy! zdecydowanie nie polecam!

Gość ula6
Ale nie robiłam tego co mówisz tylko www.gendertest.de a tamkolor rózowy oznacza dziewczynke i tak wyszło mi 2 razy.Wczoraj byłam na usg 3D i na 100% chłopak.Takze te testy nie są nic warte!

Gość moim skromnym
zdaniem autorka po prostu sprzedaje te testy i robi sobie tutaj reklame. dziewczyny w 18 tc mozna zrobic specjalistyczne usg za 200zl w dobrym gabinecie, gdzie po pierwsze sprawdza czy dziecko sie dobrze rozwija a po drugie co dla niektorych widze tu bardzo wazne mozna sprawdzic plec

Gość oszustwo oszustwo
OSZUSTWO OSZUSTWO OSZUSTWO 50% szans na stwierdzenie plci to tyle samo co gadanie bab o ksztalcie brzucha ze sterczacy to chlopczyk itp

Gość assssssssssssssssssss
a

Gość bujda na resorach
OSZUSTWO 50 PROCENT PEWNOSCI CO DO ZGODNOSCI Z PLCIA TO PRZECIE Z ROWNIE DOBRZE SE MONETA MOZNA RZUCIC BABY TO SA DURNE LEPIEJ WOZEK PORZADNY KUPCIE

Gość sprawdzil sie
zawsze się znajdzie ktos kto powie ze oszustwo... ale kupiłam przyjaciolce w prezencie, badanie usg pozniejsze potwierdzilo wynik testu wiec powiem jedno i widzac jej radosc, zadne gadanie wasze ze to oszustwo nie ma sensu... pewnie takie testy nie maja 100% skutecznosci, usg tez takiej nie daje... to wykrywa hormony wiec bywa roznie ale wiem po swoim przykladzie (a raczej mojej kochanej przyjaciolki) ze mozna sprobowac

Gość sprawdzil sie
ja kupilam na prezent ten best baby gender kupiony tam gdzie dziewczyny wczesniej tez pisaly na http://www.przedciaza.pl/

Gość Jak z testami ciążowymi
Jak z testami ciążowymi :) Jak były nowością to pewnie też ciężko można było sobie wyobrazić że taki paseczek może z moczu wyczytać ciążę a teraz w każdej aptece można kupić :) Nauka idzie do przodu, coraz więcej można samodzielnie wyczytać na podstawie domowych testów.

Test zrobiłam w 12 tyg ciąży.Podeszłam do niego z lekkim przymróżeniem oka bo strasznie marzyłam o córci a wyszedł synek. Byłam już na dwóch kolejnych usg i sie potwierdziło jest Synek.Teraz zostało mi sie oswoić z tą myślą do porodu bo moje wielkie marzenie nie spełni sie.Ja polecam ten test na moim przypadku sprawdził się w 100%.Test Best baby gender!!!!!

Gość bzdura i juz
tez uwazam, ze wiarygodnosc takich testow to 50% jesli ktos chce kase w bloto wyrzucac to prosze bardzo, ja osobiscie nie wierze w tego typu wynalazki, a jak komus sie "sprawdzilo" to tylko kwestia przypadku. To tak samo jak z chinskim kalendarzem plci, ksztaltami brzucha, cera i innymi zabobonami...

Gość gość
Ja robilam ten test w 19 tyg i 25 tyg wyszła dziewczynka, a na usg chłopiec, więc się nie sprawdziło.Drugi specjalnie kupilam bo myslalam ze moze pierwszy był wadliwy ale dwa wyszly zlę.

Gość Marta589
Kupiłam test na allegro i z tego co czytałam to jest w 90% skuteczny , wyszło że będzie dziewczynka :) czekamy na potwierdzenie lekarza i ruszamy na zakupki :)

Gość gość
Test Intelligender na płeć dziecka to ściema i naciąganie zrobiłam go w 15 tygodniu ciąży wyszedł chłopczyk, a na usg w 23 tyg potwierdzona dziewczynka nie polecam szkoda pieniędzy

Gość gość
Czy ktoś wie gdzie można kupić ten test? Na podanych stronach jest już niedostępny