Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość best baby gender

test na plec dziecka z moczu

Polecane posty

Gość best baby gender

rozbila ktoras test na plec dzieca z moczu best baby gender ? czerwony kolor chlopiec , a zielony dziewczynka . Zrobilam wlasnie i wyszedl chlopak !!! Komus sie to sprawdzilo ?

Gość swerdert
:o

Gość heh......................
no jest takie coś znalazłam stronke nawet http://www.bestbabygender.com/ ale też pierwsze słysze :D może w drugiej ciąży wyprubuje :D

Gość best baby gender
pytalam sie najpierw o ten test lekarza, powiedzial ze mozna zrobic. :) wyszedl chlopczyk , teraz czekam na potwierdzenie usg .

Gość heh......................
fajne to ale pierońsko drogie :/

Gość best baby gender
dziala podobnie jak ciazowy , wykrywa hormowny w organizmie, mam nadzieje ze sie sprawdzi :) i zostanie chlopczyk.

Gość czego to nie wymysla
Pewnie niedlugo takie testy beda tanie i powszechne jak ciążowe

Gość best baby gender
pewnie tak, narazie jest to nowosc na polskim rynku i dlatego cena, w stanach sa juz bardzo popularne, konkurencyjan firma produkuje takie same testy natomiast wynik interpretuje sie na odwrot zielony to chlopczyk a czerwony dzieczynka ......

słyszałam o tym ale ja bym tego nie brała serio

Gość best baby gender
znalazlam w necie informacje ze wielu kobietom sie sprawdzilo.

Gość Alutka 25 i już
a ciekawe jak taki test zareagowałby na bliźniacza ciążę obojga płci:D

Gość best baby gender
w instrukcji na stronie producenta pisze ze w przypadku blizniat jak wyjdzie kolor czerwony to przynajmniej jedno jest plci meskiej.

Gość fajna sprawa
ciekawy test :) mój 10 tydz. już za 2 tygodnie to pomyśle czy nie zamówić, bo też raczej nie wytrzymam z ciekawości :)

bez sensu wydawać 150zl na coś, co i tka prędzej czy później bedzie wiadomo?? I jeszcze tak naprawde zawsze zostaje ta doza niepewności, czy oby taki test coś nie 'poknocił' :o Ja dowiedzialam sie o plci dziecka w 15tc, jakos wytrzymalam do tego czasu i nie musialam robic takieog testu niemal zaraz po zaplodnieniu ;) wyluzujcie

Gość mentirolka
sekata to po ci ie robi testy ciazowe jak wczesniej czy pozniej i tak sie kobieta dowie ze jest w ciazy ? ja uwazam ze wszystko jest dla ludzi . pozatym testy ciazowe tez wykrywja hormowny i dzialaja na tej samej zasadzie .

Gość chciałabym wiedzieć od razu
Nawet o czymś takim nie wiedziałam. Faktycznie fajna sprawa i czytałam w necie, że dość skuteczny.

Gość nie dziwie sie
nie dziwie sie Wam dziewczyny ze kupilyscie ten test. Szkoda ze nie wiedzialam o nim wczesniej :)

Gość mangoo82
Czesc dziewczyny, czy ktorejs z Was potwierdzil sie wynik z tego testu best baby?

Gość blybly bdkei
moja kumpela robiła. i wyszła dziewczynka. USG na razie też na to wskazuje.

Gość oliveria
Mi sie potwierdzilo na usg wiec ja polecam. Teraz tylko koncowka oczekiwania na maluszka mnie czeka :)

Gość Angelina1982
Zrobilam i wyszlo,ze chlopak. Sprawdzilo sie!juz od miesiaca ma swojego Kacperka.Polecam test!

Gość ja wole
dodac 50 zl i zrobic sobie usg 3d

Gość gosc:)
Inteligender -pokazał dziewczyne, dla potwierdzenia kupiłam best baby gender pokazał chłopca:) którys napewno ma racje haha. tymczasem 26 tydzien pepowina miedzy nózkami nic nie widac:)

Ja zrobilam dwa te testy jeden w 12 tyg drugi w 20 wychodzila dziewczynka a jest synek więc chyba one nie do konca sie spr

Gość intelligender to ściema
zrobiłam test, wyszedł ciemnozielony kolor czyli chłopak, obecnie już 3 lekarzy potwierdziło, że to dziewczynka, w tym ostatnio byłam na 3d i tu lekarka powiedziała, że na pewno dziewczynka. Poczytałam o tym teście na zagranicznych forach i faktycznie to ma maksymalnie 50% skuteczność. www.chlopiecczydziewczynka.com.pl - ci państwo potwierdzili, że zrobiłam wszystko zgodnie z instrukcją, i czasem test nie wychodzi, ale oni nie biorą za to rzadnej odpowiedzialności- dlatego piszę- nie kupujcie tego testu- szkoda kasy!!!!! poczytajcie na forach angielskich, oni to mają już wiele lat.

Gość intelligender test to ściema
a ten drugi test jest lepszy, piszą, że zwracją kasę, tak więc fajna sprawa, ja odradzam w takim razie intelligender, bo oni mie napisali, że niczego nie mogę od nich oczekiwać, chyba, że napszę jeszcze raz, i dodam, że konkurencja zwraca kasę, a jak nie odpowiedzą, to będę na wszystkich forach ich obsmarowywać :) Jak myślicie?