Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość studentka z białego

moja suknia ślubna. łAdna?

Polecane posty

wera co ty gadasz nie zazdroszcze jej sukni tej JA mowie szczerze co mysle... I dziewczyny tez kazdy ma swoj gust a jak juz im sie nie podoba tzn ze zazdroszcza?? Wez sie opanuj.

Gość dvjdbjsbgks
wera4145458455 - ja miałam gustowna sukienkę :)

Gość sensitive23
Autorko wiec tak;))) Suknia sama w sobie jest piekna i nie wazne czy sie komus podoba moje zdanie czy nie czy jest beza czy tez nie jak dla mnie jest piekna ale.....no wlasnie male ale uwazam ze gdyby byla cala biala badz ten roz bylby bardziej pastelowy bylaby jeszcze piekniejsza. Natomiast ta trzecia to juz bajka jest poprostu cudna. Nie przejmuj sie komentarzami jesli tobie sie podoba i czujesz sie w niej dobrze to wszystkie inne zdania nie powinny sie liczyc. Tak wiec wypada mi zyczyc powodzenia i caly ogrom szczescia;)))))

Gość wera42554954854
mozesz pokazac jaka mialas i zobaczysz jakie posypia sie opinie

wera kazdy ma suknie jaka chce! Jaka sie podoba! Kazdy ma inny gust ! i Kazdy swoj gust wyraza. Ty zalozyla bys na swoj slub suknie w kolorze rozowym???

Gość jakby cała biała była...
to w miarę ja 14 lat temu dałam za nią ponad 1000 zł i ładniejsza była...

autorko piękna ta suknia 🌼 chociaż mi najbardziej podobają się białe do ślubu ale mimo to niezwykła - napewno będziesz wyglądała w niej jak księżniczka nie martw się co inni tu wypisują zawsze trzeba się liczyć z takimi opiniami na forum nie patrz na na opine innych...

Gość Navya
Nie obraź się,ale kompletnie mi się nie podoba

Gość hfghgf
a mi sie podoba a wypoweidzie w stylu 500zł za suknie to moga mowic tylko puste idiotki bo nie liczy sie ile ona kosztaowała widziala takie ze 4 tys i bym ich nie zalozyla

Gość werwetrwetwet
jest piękna! Naprawdę bardzo mi się podoba, i za taką kasę to całkiem niedroga.

Gość werwetrwetwet
I nieprawda że na ślub koniecznie biała suknia :P Biel oznacza dziewictwo, a jakoś ciężko mi uwierzyć, że wszystkie panny młode to dziewice :P Ja całkiem białej nie założę, bo to byłoby jakieś totalne zakłamanie :D