Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pokoj z widokiem na wojne

jest jakas chetna na ostre rzniecie? spoko chlopak ze mnie

Polecane posty

Gość kobietatoja
moze:O jakos na zainteresowanie nienarzekam jakos wczesniej tego nie widział tak? !!! jestem normalna,zdrowa,potrzebuje seksu i w tej chwili mysle cipskiem

Gość ulice bez jutra
Twoje jutro ma juz imię :) dobranoc :)

Gość w dylemaciee
chcesz być dla kogoś tylko cipą.. twoja sprawa 🖐️ wibrator by cię przynajmniej nie miał za darmową prostytutkę

Gość kobietatoja
na ta chwile to tak,maz mnie zaniedbuje więc jakos musze sobie radzic sama ale mam dosyć chce faceta i juz

Gość w dylemaciee
nie wstrętne tylko głupie :D

Gość w dylemaciee
człowiek, zaczerniłeś się ? ;)

temat daremny,myślisz ,że po takim tekscie któraś kobieta z kafe już poleci? nie dziwie się,że brakuje ci kobiety

Gość koboietatoja
,,darmowa prostytutke" dziwny tok rozumowania...ja widze korzyść obpulna;) zresztą jak facet zdradza bo ,,mu żona nie daje "to jest usprawiedliwiony bo żona zła,a tu odwrotnie i juz pomsty ,,żeby ci metro wiechalo":)

Gość w dylemaciee
ależ to będzie usprawiedliwione - nie rucha cię więc zdradzasz,jego wina, po prostu nie rozumiem jak można się zachowywać jak taka szmatka, niby on kurwiarz a ty kurwa ,ale uwierz mi facet zawsze będzie się miał za lepszego ,a ty będziesz dla niego głupiutkim cipskiem :D fajne uczucie

Gość w dylemaciee
kojarzę ;)

Nikt nikogo nie może zdradzać. Nie ma takiej opcji. Za to powinna być kara śmierci. Faceta co zdradza powiesić za jaja, a babę hmmmm może zamurować z larwami :P

Gość suoperrr
ty tak na poważnie ? :O

Gość kobietatoja
czlowiek to trudno :) pewnie też cię żona,dziewczyna ,,bokiem "puscila bo zapomniałes po co masz... a teraz na mnie,kobiecie w potrzebie się warzywasz

Z tym zamurowaniem to troche tak za mało okrutnie, tlenu by brakło, jak brakuje powoli tlenu to zasypiasz i nic z tego nie wiesz :P Lepiej by było polać miodem i walnąć na mrowisko. Ooo to już lepszy pomysł :D

Gość w dylemaciee
bokiem puszczają płytkie kobiety 🖐️ te mądrzejsze kończą taki związek i znajdują kogoś na poważnie dla kogo będą czymś więcej niż tylko pochwą :D a nicki mam pomarańczowe różne

Baba jak zdradza to jest automatycznie skażona, niemożliwa potem do dotknięcia, trująca, paskudna. To robi zdrada z kobietami. Lepiej pozostać wierną, lub zakończyć związek.

Gość suoperrr
eee chyba przesadzasz:P

Nie, nie przesadzam. Obscenicznie brzydzę się sukami które zdradzają swoich partnerów. Dla mnie to już nie są ludzie, to takie ,,organizmy" nikomu do niczego już nie potrzebne.

Gość suoperrr
ale dlaczego? w sumie to jego wina

Jak czytam jakąś historię że baba faceta zdradziła i on jej wybaczył to aż ciśnienie podnosiło z irytacji. Za to lubiałem czytać historie jak zdradzony facet odpalił żonkę i jej kochankę :)

Gość kobietatoja
człowiek ty to psychol jakis jestes :O wez lepiej juz te lekarstwa... tylko tak jeszcze z ciekawosci a jak nazwiesz faceta ktory zdradza ?

kochanka**** nie jest to jego wina. Zdrady nie da rady niczym usprawiedliwić. Nie podoba jej się życie z mężem niech się rozwiedzie. Jak jest jego żoną to niech pozostanie wierna.

Facet który zdradza przestaje być facetem, wtedy to jest już ludzkie goowno. Nie dyskryminuję kobiet, co starasz się udowodnić. Czy baba czy chłop, który zdradza są oboje NIC nie warci.

Gość kobietatoja
taaa...

Gość w dylemaciee
mnie tylko zadziwia prostota takich osób.. siedzą w takim chorym związku, dają sobą pomiatać ,poniżają się i jeszcze robią za prostytutki 🖐️ i im to pasuje :O

Gość ulice bez jutra
🖐️ :)