Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xdghdfnchf

TŁUMACZ PRZYSIEGŁY JEZYKA NIEMIECKIEGO- CZY DA SIE Z TEGO UTRZYMAC?

Polecane posty

Gość xdghdfnchf

warto studiowac filologię germańska? Uczę się tego jezyka juz 9 lat, wygrałam 2 konkursy powiatowe, bardzo lubie sie go uczyc ( angielksiego tez, ale tego uczes sie od dawna). no i jak myslicie?

Gość ghkj
up

Gość tytgggfff
dziś nie wiadomo z czego da się utrzymać, każdy studiuje i cięzko jest się wybić i pracować za normalne pieniądze

Gość tytgggfff
tak ogólnie to niby warto ale z drugiej strony będziesz znał tylko język niemiecki i będziesz mógł być tłumaczem/nauczycielem niemieckiego

Gość gość
Moim zdaniem to fajna robota :) jak ktos lubi język ? nie widze problemu,ze robi sie tylko z niego tłumacznie.

Gość gość
Jestem tego samego zdania! Moja kumpela pracuje w http://tlumaczeniabydgoszcz.com.pl/ , jest wlasnie po germanistyce i jej taka praca bardzo sie podoba, widac,że dziewczyna się realizuje i lubi to co robi. A to jest najważniejjsze, wg mnie.

Gość gość
Moja firma od kilku lat zamawia tłumaczenia przez stronę www.tlumaczeniagruca.pl . Dobre biuro, jeszcze mi żadnego terminu nie zawalili. Obsługują różne języki, jest ich pewnie z kilkadziesiąt albo i więcej. My głównie potrzebujemy tłumaczenia na rosyjski bo z tym rynkiem najbliżej współpracujemy jako przedsiębiorstwo.