Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość siedzeeeee i...

Siedze i placze :( kolejny facet powiedzial ze jestem brzydka

Polecane posty

Jak pisze że jest brzydka to chyba sama o tym dobrze wie inaczej ajkby pisala ze jest ladna to wtedy bym nie wierzyl, napewno spotka kiedys faceta ktory bedzie sie cieszyl ze chce z nim byc.

Gość Wróżka Honoriszka
Moze sie maluje, a skad Ty wiesz czy robi to odpowiednio? Dlatego ja o to pytamy. Wystarczy spojrzeć na celebrytki, zeby wiedziec ile odpowiednia fryzura i dobry makijaż moze zdziałać. Moze to glupie co napisze, ale to jak wyglądamy zalezy też od naszego stanu psychicznego- kiedy jestesmy szczęśliwi, radośni wyglądamy lepiej.

chyba się już nie dowiemy :D ogromna fala litościwej hipokryzji zmiotła autorkę z powierzchni kafe :) :classic_cool:

Gość pierdzielicie o tym
makijazu jak potluczone gowno prawda, widuje wiele BRZYDKICH kobiet z pełnym idealnie dobranym i wykonanym makijazem dla rownowagi dodam tez ze wiele ładnych, ale najwiecej to przecietnych:P

Gość Wróżka Honoriszka
Bo widocznie maja zle zrobiony.

albo mają brzydkie rysy :o taka np. Sarah Jessica Parker - w każdym makijażu i każdej drogiej kreacji jest po prostu szpetna :o no ale magia telewizji działa, niestety anonimowe brzydalki nie mają tyle szczęścia :p

Gość erfefere
zajmij się soba, swoim rozwojem, kariera, przyjda pieniądze , satysfakcja i facet się znajdzie:) Miałam koleżankę, która nie grzeszyła urodą, a całkiem przyzwoitego faceta " złapała", ale połączyła ich pasja. Ona miała duża wiedże i kochała to a on wcześniej miał dziewczynę( z tego co wiem zdecydowanie ładniejszą), ale zupełnie nie rozumiejąca jego zaangażowania. I teraz z tą brzydulką sa chyba szczęśliwi, wspinaja sie po jakichs skałkach i górach i jest ok:)Ale ona naprawdę jest fajna, i potrafi ciekawie rozmawiać o tym co kocha. Kilkoro ludzi zaraziła nawet tymi wspinaczkami.

Gość A co jam mam powiedzieć
Autorko, ja która nie mam ani 1 koleżanki ani chłopaka.

Gość gość
boże i co tu jest do płakania chłopaki to taki mają styl ze normalnie oni nawet ubrać sie modnie nie potrafia a pozatym w związku nie liczy się to co ma sie na zewnątrz tylko to co jest w środku :) takich to tylko olać i sie nimi nie przejmować

Gość gość
nie wierz jesli ktos ci mowi,ze jestes brzydka, bo to jego subiektywna opinia. skoro dla jednego jestes nieladna, to dla innego bedziesz urocza :) pamietaj

Gość gość
Kiedyś miałem nie za ładną dziewczynę. Od roku nie jesteśmy razem a ja o niej zapomnieć nie mogę.