Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość miss_asia

do dziewczyn męczących się w związkach

Polecane posty

Gość miss_asia

dziewczyny drogie,sama byłam taka dziewczyną jeszcze 3 tygodnie temu!nie wyobrażałam sobie życia bez niego,wręcz wmówiłam sobie ze to on jedyny,biedny zestresowany ,z domu dziecka więc skrzywdzony i nie umie kochać dlatego znosiłam wszystko bo 'miałam' misję zrobienia z niego lepszego człowieka i danie mu tego czego nie zaznał w domu którego nie miał.Zniosłam wiele przez 4 lata ,1 zdradę o reszcie może nie wiem...kłamstwa,obelgi aż wstyd się przyznać,ale z każdym razem jak mu wybaczałam było potem gorzej bo posuwał się wciąż dalej w swoim chamskim podejściu.3 tygodnie temu porostu powiedziałam sobie ,że jeśli ja się szanować nie będę on mnie także i sądzę,ze zasługuje na kogoś kto mnie pokocha naprawdę i czasem on zadba o mnie bo tez tego potrzebuje...Mija 3 tydzień,milczenie z 2 stron,sądzę,że na rękę mu to było chyba,codziennie o nim myślę,ale już nie z żalem ale ze zdziwieniem ile wytrzymałam...tęsknie w jakiś sposób a raczej a tym jaki był kiedyś ...wiem że nic to nie da ze się odezwę nasz czas już minął i dawno powinno to eis kończyć.Z dnia na dzień czuję się lepiej,szukam sobie zajęć,zapisałam się na zajęcia wizażu,chodzę znów na aerobic i dostrzegam,że relacje nasze były chore.Mam nadzieje,że przyjdzie niedługo taki dzień ,że nie pomyśle o nim w ogóle. Życzę wam też dziewczyny żebyście jeśli macie podobne sytuacje,postawiły się i zadbały wreszcie o siebie bo taki facet tego nie zrobi.nie siłę sam nic nie zdziałacie,jak często nam się wydaje

Gość oho, też kiedyś miałam taką
misję :P skutecznie się wyleczyłam z naprawiania biednych, pokrzywdzonych życiowo niedorajd. co ja jestem, Matka Teresa czy fundacja charytatywna? tak trzymaj autorko :) ja już półtora roku po takim związku, czasem go spotkam na ulicy, powiemy sobie cześć i tyle. nie czuję kompletnie nic, kiedy go widzę, więc to prawda, że czas jest dobry na wszystko. nie myślę o nim wcale :)

Tylko, ze czasami ciezko wreszcie zrobic pierwszy krok. Zostaje jeszcze ta nadzieja, ze moze bedzie lepiej. Wiele jest par, ktore mimo wszystko biora slub, ludzac sie ze to cos zmieni. 4 lata temu tez myslalam, ze mam misje. Pozdrawiam

Gość cokolwiekja
u mnie milczenie 10 dni, też ja to skończyłam, tyle że zrobiłam to w momencie, kiedy bagno miało się dopiero zacząć, tyle dobrego. nigdy nie wątpiłam w swoją wartość i nie pozwolę sobie, żeby mój facet mnie nie szanował. pierwsze objawy braku szacunku i do widzenia :) a tyle miesięcy taki kochany i opiekuńczy był, aż do porzygania... za fajna dla niego byłam ;)

Gość miss_asia
dzięki za wpisy!ja chyba tez za fajna byłam,życzę mu jak najlepiej,ale mam też nadzieje,że kiedyś to zrozumie jak podle się zachowywał