Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jakub89

musialem to napisac

Polecane posty

Gość Maryjetta.
Kilka razy dostalam krwotoku. 3x zerznal mnie porzadnie chlopak,a raz rozcharatalam sie niechcacy ostra koncowka banana.

Gość jakub ale ty...
ladna dziewczyna..co za bzdura.kobieta, dla ktorej sex jest pasja, ma temperament i fantazje jest atrakcyjna sama w sobie.nie uwazasz?

holownik przeklamujesz rzeczywistosc jakimis wyjatkami przede wszystkim gdybym mial 15cm mialbym wieksza penosc siebie i nigdy nie zastanawialbym sie nad rozmiarami i nie tracil czasu. Duży fiut daje więcej przyjemności. 11cm ehh i chydy kazdy kobieta wie ze super w lozku nie bedzie a seks jest bardzo wazny w dzisiejszych hedonistycznych czasach i tak dla kobiety i dla mnie samotnosc jest gorsza niz to ze nie mozna zaszalec w lozku i przezyc orgazmu

Gość jakub ale ty...
masz problem,bo sie skresliles na starcie-ba1 startu jeszcze nie bylo.wspolczuje,bo problem nie lezy tam,gdzie go usilnie szukasz.nad psyche popracuj.

Gość olcia***
Poczytaj sobie o tym i spróbuj z tego korzystać,na pewno dużo ci w życiu pomoże. http://tnij.org/lpci

Gość holownik
a tam pierdolisz, nie można przeżyć orgazmu... oczywiście że można... a co do pewności siebie, to mówię ci, że wszystko jest względne... sam nie rozumiesz, jak ludzie co mają 15 przychodzą i lamentują, że mają małego bo nie 18 no i co? każdy ma to co ma i trzeba z tym pracować... jak będziesz tak jojczył jak tutaj, i wiecznie się użalał nad sobą, to z pewnością nie znajdziesz babki, bo do tego trzeba odejść od kompa, wyjść z domu... jak uważasz że masz niską wartość bo masz małego penia, to co? nie masz żadnych innych cech? lepiej naucz się, tak jak Ci mówiłem, robić dobrze minetę, albo wyćwicz dłonie... nie chce mi się juz z Tobą polemizować, bo w kółko piszesz to samo bez przemyślenia czegokolwiek, jak przyszedłeś sobie popłakać to już miejmy to za sobą... jak szukasz faktycznie porady lub pomocy, to myślę, że w tym wątku już dość dużo ich jest. Jak nie wystarczy, porozmawiaj z psychologiem.

Wiele kobiet mnie skreśla jak czyta że mam 11cm na starcie. Trzeba mieć nadzieję że gdzieś jest jaks która by zadowalioła sie takim małym albo przynajmniej zaakceptowałaby beznadziejny seks i nie przejmowałaby się zbytnio tym. Bo nie oszukujmy sie seks z 11cm fiutem jest beznadziejny na dluzsza mete mozna wymnyslac rozne reczy ale to i tak nic nie da. Kobieta widzi 11cm penisa i slyszy w myslach chce z toba byc i cie kocham ale seks ze mna niestety bedzie beznadziejny wybieraj. Jak bardzo wazna jest przyjemnosc fizyczna?

Gość prawiczek z lublina
Z tym co piszesz,że z małym fiutem facet jest mniej pewny siebie,to prawda.Mój ma 12,5 cm a w dodatku jestem prawiczkiem i jestem totalna cipa.

Gość holownik
skreśla cie jak czyta że masz 11cm?!?!?!?! a gdzie Ty to im piszesz i po jaką cholerę, pogieło cie? chłopie, weź wyjdź z domu i poznawaj kobiety na żywo, co ty pizgasz?! Ty masz jakiś problem, i to wcale nie jest penis. weź z kims porozmawiaj lepiej.

Właśnie nie mogę z nikim o tym porozmawiaćnie powiem przecież komuś żę mam małego. Myślisz że jak kobita jest trochę doświadczona i miała dobry sesk to nie skreśli faceta jak się dowie że ma 11cm penisa.

nie piszcie do mnie bezpośredniu tylko jak wy ogólnie widzicie ten problem "życie z małym penisem 11cm"

Gość holownik
myślę, że jak interesuje Cię taka kobieta, która skreśli faceta na start bo ma 11 cm penisa, to żal dupę ściska i należą ci się wyrazy współczucia bo najwyraźniej jesteś płytki jak kałuża. a tam pierdolisz trolu jeden. "Nie powiesz przecież komuś że masz małego", ale laskom wypisujesz jakiego masz dokładnie... to idź do psycholog kobiety... motasz się chłopcze. weź idź na spacer bo tutaj się tylko kompromitujesz i to wcale nie swoim penisem, tylko głupotą...

Gość holownik
chociaż powiem Ci, że jak zaczynasz znajomość od informacji o twoim penisie to się nie dziw że cie skreślają na starcie

Nie wypisuje laskom tylko to było takie hipotetyczne jak np. kobieta dowie się od koleżanki że facet jest beznadziejny w łóżku albo że ma małego penisa to niejedna go skreśli.

Gość jakub ale ty...
holownik,nie przezywaj...to przypadek beznadziejny

Nie uważam z kobieta jest cos nie tak jesli rozstanie sie z facetem bo nie potrafi jej zaspokoić, dać jej przyjemności w seksie jak szuka się partnera to zwraca sie uwagę na różne rzeczy wyglad charakter itd. przecież nie szuka sie przyjaciela i tak naprawde szuka sie drugiej osoby do seksu to tak naprawde ciagnie ludzi do siebie udany seks to wlasciwie jest minimum w udanym zwiazku bez tego ani rusz wiec dlaczego kobieta nie moze skreslic faceta bo nie spelnia jej potrzeb w tytm wzgledzie i nie ma tu znaczenia czy przez to ze sie nie stara , nie umie, nie jest otwarty, ma inny temperament czy ma małego. Kobieta możę skreslic faceta bo ma niedorozwiniete narzady płciowe.To normalne. Tak naprawde nikt sie nad tym nie zastanawia na poczotku bo jak mozna kogos podejrzewac ze ma cos nie tak w kroku.