Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tru$kawencjaaaaaaaa

JEST PROBLEM!!

Polecane posty

Gość Tru$kawencjaaaaaaaa

mam duzy problem niedawno kupilam kremowa torebke wczoraj bylam na spotkaniu majac na sobie skrzana kurtke gdy wrocilam do domu zobaczylam ze torebka zestala odbarwiona od kurtki i niewiem czym moge to wywabic pomoze ktos?

Gość Jasne,że tak
musisz posypać trochę vanishem, trochę dodać cukru i szczyptę soli, a następnie wrzucić do miski na 1h do gorącej wody i w tym samym czasie się modlić. 100% satysfakcji!!!!!!!!

Gość Tru$kawencjaaaaaaaa
nie widze w tym nic smiesznego;. stosowalamjuz rozne rady a torba jest nowa wieczalezy mi na syzbkim zwalczneiu plamy...

Gość Szybko się nie da
minimum 1h modlitwy i konkretnie na tace przez około 2m-ce.

Gość tytgggfff
nie mam pojęcia, moze ktoś ci pomoże, spróbuj może zmywaczkiem i proszkiem do prania z cieplą wodą???? ale to kolor raczej zejdzie i torba tandetna skoro sie odbarwiła od kurtki

Gość Jasne, że tak
toć od początku mówiłem, że tandetna - nie czytacie między wierszami. Kup sobie drugą za dychacza.

Gość Tru$kawencjaaaaaaaa
nieistotne tandetna czy mnie wazne ze zafarbowala od kurtki i nie chce zejsc a probowalam juz zmywacz do paznokci proszek do prania mydlo chlor niewiem czym jeszcze:(

Gość tytgggfff
moŻe ta torebka kosztowała ja 30-40zł albo i więcej i chce ja ratować, takich torebek jest bez liku, cena powyżej 30zł a nie warte nawet tej dychy

Gość SPRAWDŹ
czy kurtka nie zafarbowała od torby - taka mała wymiana kolorów!!!!!!!! :-P

Gość Tru$kawencjaaaaaaaa
ja pierdole co to kurwa ma za znczaczenie ile na nia wydalam jak mi sie cos podoba to nie poatzre 10 czy 60zl pytanie w temcie nie bylo co to za torba tylko jak wywabic plame czytac kurwa nie umiecie czy co;/

Gość SPRAWDŹ
no dobra nie bądź agrewsywna już Ci mówie:............ pojęcia nie mam!!!!!!!!!

Gość Tru$kawencjaaaaaaaa
nie ejstem agresywna ale zal mi pseudo cwaniakow co oczywiscie kupuja w huj drogie torebki sie umieja smiac z czyjegos nieszczescia a sami sa kurwa tacy idealni po to jest ta strona by zakladac topiki wiec kurwa zakladam a jak nie umiecie odpowiedziec na pytanie to na huj odpisujecie niemacie co robic ?

Gość SPRAWDŹ
Z drugiej strony to torebka chyba może być ok, ale kurtka ,że farbuje to pewnie za dychę może dwie!!!!!! :-P

Gość Tru$kawencjaaaaaaaa
haha zal mi was :D serio znalezli sie idealni ktorym sie nigdy nie trafiaja problemy:D bogacze za dyche kurwa hahaah

Gość SPRAWDŹ
wpisz w google, a nie tu. Przynajmniej nikt głupio Ci nie odpowie!!!!!!!!

Gość Tru$kawencjaaaaaaaa
gdybym nie wpisywala w google to raczej tu bym juz nie pytala rusz troche glowa matole:D

Gość SPRAWDŹ
od razu matole. Przynajmniej wiesz już czym się różni info z googla od infa z kafe. Niczym!!! Tu przynajmniej zapomnisz o problemie torebki. :-P

Gość Tru$kawencjaaaaaaaa
ale ja neichce o tym problemie zapomniec bo kazdy tak twierdzi ze ma rade skuteczna na 100% ja probowalam juz multum i weszlam tu bo byc mzoe ktos spotkal sie z podobnym problmem i ma na to jakis swoj"domowy"sposob ktory pomoze

Gość SPRAWDŹ
to się już nie udzielam, bo nie mam pojęcia. Przynajmniej sobie pobluzgałaś trochę!!!!! Możesz podziękować :-P

Gość Tru$kawencjaaaaaaaa
takie bluzganie to nic wielkiego:D ciesz sie ze mnie nie widzisz na codzien jak potrafie sie wkurwic:D a swoja droga zal mi tych ludzi co sa tacy cfani na kafe nie umieja albo huj wie moze nie chca doradzi a za pare lat to im nikt nie pomoze:D

Gość SPRAWDŹ
Mi tam nie żal, no bo czemu. Żal mi siebie, że nie mam 1.000.000 $ na koncie. :P Uciekam na miasto. :-P

Gość Tru$kawencjaaaaaaaa
a ja na obiad:D

ja też mam taką torebkę, niestety leży w szafie nieużywana:( obawiam się że nic już nie robisz bo zniszczysz skórkę/materiał, pozostaje odłożenie pieniędzy na następną najlepiej porządniejszą torebkę:(

Gość Tru$kawencjaaaaaaaa
a w dupie to juz mam probowalam i nic nie wyszlo trudno dobrze ze to z tylu jest moze nie bedzie tak widac...