Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kompot ze starych ziemniakow

Dziś obserwowałem 3 godziny ludzi. Uroda Polek to MIT. Smutni jesteście,brzydcy

Polecane posty

Gość gość
A ja szczerze współczuje Polakom, którzy sami piszą złe rzeczy o swoich rodakach i między innymi o sobie bo nawet jeśli Autor tematu jest facetem, to jednak geny tez ma polskie. Prawda jest taka, że żaden mit nie bierze się z niczego. O ile Polakom wytyka się wiele wad jak np. pociąg do alkoholu czy wieczny pesymizm, to Polki uchodzą za ładne kobiety, tak jak reszta słowianek, więc nie wiem co autor tematu ma na celu umniejszając nam nawet nasze narodowe zalety? Chyba nie ma co robić i pisze tu powylewać swoje żale i frustracje

Gość gość
Zresztą niestety Polacy mają taką złą narodową cechę, że po pierwsze własnie nie doceniają swoich zalet narodowych i nawet wszystko to co dobre potrafia przekształcić w złe, a po drugie nie pomagają sobie nazwzajem. Niemcy, Francuzi, Anglicy, Żydzi, Amerykanie, a nawet Rosjanie i wiele innych nacji są dumni ze swojego pochodzenia, mimo że też mają swoje narodowe wady i niekoniecznie są lubiani przez wszystkich na świecie, a my tylko narzekamy i wytykamy sobie swoje wady, trochę to smutne

Gość gość
Moze dlatego ze dawniej wiekszosc ludzi miala rozne ciuchy a obecnie mlodsze kupuja w sieciowkach i wiele maluje jakby weglem czy mazakiem na czarno brwi, co wyglada zle. Gdzie nie spojrze kasjerki w sklepach itd , to kobiety z tymi brwiami i doklejonymi rzesami.

Gość gość
Autor jest niedouczony, nie potrafi odmieniac przymiotnikow. Moze nie jest Polakiem? Pisal o kobietach a napisal jestescie brzydcy.