Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość glupia baba jestem bo

za moja sciana mieszka samotna matka alkoholiczka

Polecane posty

Gość moi tesciowie
taa i tobie chodzi jedynie o to, ze sasiadka ma ulozone, grzeczne dzieci a ty nie... dlatego dupe jej obrabiasz, zeby pokazac ja jak w najgorszym swietle teraz-z zawisci...

Gość bleleleleleeee,,e,e,e,e
a matka strzelajaca browary to niby gorsza???przynajmniej ma dzieci a nie pojebane rozwrzeszczane bachory jak ty..matko polko...

Gość moi tesciowie
a male pifffko nie jest zle-zdrowo wypic od czasu do czasu :)

Gość jezuuuuuuuuuuuuuuuuuu
To ze matka to znaczy ze jej nic nie wolno...Widzialas z balkonu ze pali...Moze jeszcze jej liczylas...Jezu i kto tu jest patologia...........(abstrachujac od wszystkiego)

Gość moi tesciowie
wyglada na to, ze palaczy i amatorow malego piffka od czasu do czasu powinno sie kastrowac (facetow) a babom jajniki podwiazywac, zeby nie mogli miec dzieci bo to patologia... :P

Gość bzdoora
A wiecie co jest najgorsze? Że one obie się odwiedzają, a ta kobieta pewnie ma autorkę za dobrą koleżankę.

Gość moi tesciowie
no wlasnie.... kumpluje sie z nia, a dupe obrabia...

Gość jezuuuuuuuuuuuuuuuuuu
no ja tez mialam taka pseudo kolezaneczke...dlatego bronie tej pijaczki:).....boze wez sobie slomeczke wyciagnij i zajmij sie swoim zyciem bo zaiast wychowyway swoje dzieci to mecysz bule na kafe...a potem dziwisz sie...moze to ty dziecmi sie nie zajmujesz.......bo lewe 2 raczki i zal potem dupunie sciska

Gość a gdzie atorka
popija piwko z sasiadka?Czy meczy sie ze swoimi mocherowymi dziecmi?

Gość ddddddddddddddd
A ja sie dziwie skad masz tyle czasu aby dokladnie analizowac jej tryb zycia, skoro tak ciezko wychowujesz dzieci. I nie podoba mi sie ton twoich postow bo jest wyjatkowo wredny. Sasiadka jest ble, ble, ble a ja to jestem najwspanialsza, itp, ale mi nie wychodzi wiec ona, bo jej wychodzi jest jeszcze bardziej ble. I patologia. I wszyscy, ktorzy cie tu wspieraja sa chyba podobnego pokroju do ciebie. Sorry, ale jak inaczej to mozna widziec. Co cie obchodzi ta osoba? Zajmij sie soba i twoja rodzina. A moze twoje dzieci sa takie jakie sa bo jestes zazdrosna osoba, ktora chce aby sie komus podwinelo. Moze zamiast jej dokopywac to spojrzyj sie na nia z innego punktu widzenia. I tez na siebie. Moze ona jest wyluzowana i jej dzieci to czuja. A ty jestes spieta i twoje dzieci to czuja? Moze usmiechaj sie czesciej, i zycz innym dobrze a i tobie bedzie lepiej. Pamietaj nie zycz nikomu co tobie nie mile. I zycze ci duzo dobrego!!

No kurde..ładnie po autorce pojechałyście. aż mi jej szkoda. Według mnie nie jest normalnym,żeby kobieta wychowująca samotnie dwoje dzieci strzelała piwko, obojętnie czy jedno czy siatę a już,że pali i karmi to dla mnie zupełny debilizm i nie ważne,że samtonie wychowuję-tym bardziej powinna być w porządku. Autorce się nie dziwię,że zazdrości. Po jej wypowiedziach widzę,że oboje z mężem sie starają i efektów wychowania nie widać a tamta olewa i ma wszystko,no nic,życie sprawiedliwe ie jest.

Gość ostatnia wypowiedz trafia w se
dno, ja tez zazdroszcze sasiadce, bo jej corka swietnie sie uczy a moja to totalny tepak;) mimo ze z nia siedze od rana do wieczora a Mała sasiadeczka uczy sie jhak wsciekla mimo ze rodzice alko i ja olewaja.takie zycie. a zazdrosc ludzka rzecz

Gość to jest po prostu
"Cholerna pijaczka bez wsparcia w męzu.." ale jeszes zalosna :-O nie wierze , ze ta kobieta pijaczka jest.A ty jestes zwykla szmata, bo jak ja bym miala taka sasiadke to bym sie dla niej cieszyla , ze mimo wszystko daje sobie rade glupia scierwo prostacka :-O

Gość ddddddddddddddd
Moze zazdrosc jest ludzka rzecza, ale nie nalezy do najpiekniejszych rzeczy. I raczej powinno sie ja zwalczac, a nie wspomagac. Zawsze ktos bedzie lepszy od nas w czyms od nas, od naszego dziecka, itp. I do tego trzeba sie przyzwyczaic a zarazem wyszukiwac cos w samym sobie, w czym my jestesmy super dobrzy. A tu autorka chce aby komus bylo gorzej bo jej jest zle. NIe pyta sie co ja moge zrobic aby mi bylo lepiej, nie prosi o wsparcie bo moze jej dzieci maja teraz trudna faze, ale wrecz jest obrazona, jak to komus innemu jest lepiej a jej nie, pomimo, ze ten ktos inny jest ble a ona jest cacy. I co ma za takie cos dostac? Komplementy? Poklepanie po glowie??? Dla mnie to jest dziwne...ale dla kazdego cos innego. Szkoda tylko, ze zawisc i zazdrosc sa tak promowane.

Gość to jest po prostu
najgorsze jest to, ze ta sasiadka i tak i tak ma ciezko...przeciez nie ma latwiej niz autorka-przeciwnie. mimo tego jej dobrze wszystko wychodzi a wiec pijaczka byc nie moze, bo by tak o dzieci nie dbala. najwyrazniej sasiadka ma wieksze IQ i jej dzieci od Ciebie i Twoich dzieci :-)

Gość nieno
Zawiść i zazdrość nie są promowane, bo poza paroma wpisami, większość potępia autorkę. Miss M - pogorszyło ci się? A może mąż autorki lubi sąsiadkę?

Gość ddddddddddddddd
Nieno, masz racje, ze wiekszosc potepila autorke, ale odnosze sie tu do tych kilku wpisow, ktore sa bardzo oburzone, za to, ze autorka zostala potepiona. Niestety czasami odnosze wrazenie jakby te glosy przewazaly...szczegolnie jak sie czyta kilka topikow naraz.

Gość ale wy falszywe jestescie
niechby ktoras napisala ze pije piwko z rana, zapali faje, karmi piersia i siedzi do tego z dwojka dzieci w domu...ALE BYLOBY WPISOW

Autorce się oberwało się za zazdrość to jeszcze dowiemy się że sąsiadka nie zatem że alkoholiczka to i jeszcze w żyłę sobie dałe :D Znajdź sobie autorko jakąś ROBOTĘ.Bo ewidentnie widać że Twoje hobby to tylko zazdrość i obrabianie dupy sąsiadce! I skoro ta matka taka jest to wiesz co się dziwię??? Że Twoja " interwencja" ogranicza się tylko i wyłącznie do wpisów na kafe :o Sorry ale gdybym ja miała taką sąsiadkę alkoholiczkę (którą wątpie że ty jakoś masz) to bym coś z tym zrobiła!! Do opieki bym poszła lub do innej organizacji! I moja rada bys nie zazdrościła :D:P Spakój męża ,niech płaci alimenty,Ty co dzinnie papierosek i wódeczka będziesz mieć taka samo to i zazdrośc minie :D:D:D