Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samotna mattka

Przyjmę wózek głęboki dla lalek.

Polecane posty

Gość samotna mattka

Witam,mam prośbę. Od dłuższego czasu poszukuję wózka głębokiego dla lalek, dla młodszej córki. Niestety na zakup mnie nie stac, ale może któraś z Mam ma po swoich córkach niepotrzebny wózek? Bardzo proszę o kontakt: kolorowanka107@o2.pl

Gość ozzzeessz
a ja przyjmę telewizor LCD :)

Szukam sukienki dla córki na bal Autor: Gość: Mama z Torunia IP: *.torun.mm.pl 05.05.11, 13:50 Dodaj do ulubionych Skasujcie Odpowiedz Witam moja córka ma 13lat , jest wysoka i bardzo szczupła. Teraz kończy 6-tą klasę i szkoła wymyśliła bal na zakończenie podstawówki. No i potrzebna jest sukienka. Najlepiej długa i elegancka. Może macie Panie po swoich córkach jakąś kieckę? Bardzo proszę o kontakt kolorowanka107@o2.pl Poleć znajomemu Powiadomienie zostało wysłane Poleć tę wypowiedź znajomemu Od: (wpisz swój adres e-mail) Do: (adresy e-mail znajomych oddzielaj przecinkiem; maks. 10 adresów) Treść wiadomości: (maks. 700 znaków) anuluj * Szukam sukienki dla córki na bal - Gość: Mama z Torunia 05.05.11, 13:50

Gość ozzzeessz
może ma dwie córki...nie pomyślałas o tym idiotko??!!

a chuj mnie obchodzi,ile ona ma dzieci:O łazi po forach i żebra:O moze tak łaskawie dupe ruszyc do pracy,co?

Gość samotna mattka
To, że ktoś ma coś zbędnego i może innej osobie dac nie jest niczym złym. To, że dla starszej córki potrzebowałam sukienkę, a młodszej marzy się głęboki wózek dla lali, aż tak bardzo ci przeszkadza,że mi ubliżasz? Nie rozumiem takiej postawy. Jad aż kapie z monitora. Na szczęście większośc ludzi jest normalna i życzliwa.

Gość samotna mattka
nie dyskutuję z ludźmi na twoim poziomie

Gość Polaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
o maj gad prostaczko zamknij psyk, nie chcesz jej pomagac to wypad stad !!!! znajda sie dobrzy ludzie którzy jej pomogą, nie każdy ma mozliwośc zarobić na marzenia dzieci a ona nie prosi o wczasy na hawajach a o drobiazgi

Gość poziomkowyMix
no dobrze wszystko rozumiem ale...autorka chce zeby ktos jej dał sukienke wózek ok ale przeciez ktos musiał go kupic,wydac na ten wózek pieniądze i teraz ma tak poprostu oddac komus obcemu ,pytam sie z jakiej racji???? Ja mam zasade- nie daje nic za darmo bo mnie nikt nic za darmo dzieciom nie dał,na wszystko musielismy z męzem zarobic a jak cos dostały w prezencie to jest własnosc dzieci i nie mam zamiaru tego dawac za free.Wole sprzedac na allegro i miec kase na nowe ciuszki czy zabawki.

Gość bzdoora
A ja dostałam sporo rzeczy za darmo i zabawek i ubrań. I moja córka dostała właśnie głęboki wózek od znajomej mojej mamy, której nawet nie znam. A zabawki, którymi się już nie bawi, czy ciuchy przekazuję dalej, nie chce mi się bawić w aukcje na allegro.

Gość zroznicowana
Wy naprawde jestescie kobietami,matkami i zonami?????? A tak sie zachowujecie ze pozal sie Boze???Jak mozna wyzywac i oceniac kogos kogo sie nie zna? jakim prawem krytykujecie kogos kto grzecznie prosi o pomoc? Jad z Was strumieniem wyplywa i to nie autorka powinna sie wstydzic,tylko te ktore ja tu tak slicznie potraktowaly!!!!!!!! Wstyd dziewczyny!

Gość samotna mattka
Przez myśl mi nie przeszło, że TU na forum DLA MAM wywiąże się taka dyskusja, o jakąś niepotrzebną komuś zabawkę (której zresztą jak widzicie nawet nie otrzymałam). Nie wiem z jakich jesteście środowisk, ile przeszłyście itd, ale mnie życie nauczyło, że raz się jest na wozie, raz pod wozem i trzeba sobie pomagac. Ja sama kilka lat temu rozdawałam zabawki, a ciuszki po młodszej córce samotne mamy w reklamówkach wynosiły ile chciały.Miałam wtedy taką sytuację, że mogłam dac, pomóc innej osobie. To takie naturalne... Nie wiem z czego robicie aferę. Tzn dwie osoby.

Gość poziomkowyMix
Nikogo ja tu nie oceniałam tylko napisałam jak ja robie,pamietam kilka dni temu był taki wątek jak dziewczyna pisała ze odda za darmo ciuszki dla chłopczyka chyba nie pamiętam juz tez ja zjechały ze szmaty chce oddac jakies łachy czy cos,dlatego ja nikomu nie daje i nie biorę.

Gość eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
poziomkowyMix ale kogo obchodzi co ty robisz? prośba była o wózek dla lalek a nie o wywody na temat jakie kto ma zasady. Ty nikomu nic nigdy nie dałas to i też nie dostaniesz ale to nie było istotą tego wątku

Gość fcgbngbb
Boże co za miłe odpowiedzi. Po co komuś ubliżać nie rozumiem. Zamknąć się najlepiej zamiast się odzywać jak nie ma się nic ciekawego do powiedzenia. Autorka o coś prosi - sa osoby, które chcętnie oddadzą rzeczy z których już nie korzystają. O co tyle krzyku. Nie chcesz nie pomagaj. Gorzej jak któraś z was znajdzie się w trudnej sytuacji, chorobie, biedzie. Los bywa przerotny egoiści.

Gość kaaaaaaaaaaaaaa
Jak bym miała to bym dała a mam chłopca i niestety wózków nie ma...Ale jakbym miała to bym dała...

Gość mama dwojki
Co do wózka nie pomogę, bo mam chłopaków ale jeśli chodzi o sukienkę, to jeśli nikt ci jeszcze nie pomógł to chętnie się dowiem jakiego rozmiaru szukasz. Przed ciążą nosiłam 36 ewentualnie 38 zależy od rozmiarów-ki. Uprzedzam jednak, że nie jestem osobą bogatą i sukienki nie są markowe. mój mail: asiulec@vp.pl

Gość samotna mattka
Tym rozsądnym mamom dziękuję, za wsparcie i szacunek.

Gość lamijka25
a dlaczego nie zarobisz na ten nieszczesny wozek?

Gość abecadłooo
ale powiedzcie mi dlaczego cokolwiek mamy oddawac obcej babie tylko dlatego ze sie prosi??????? Moze niedługo poprsi o tel komórkowy,samochód albo cudzego męża :-o

Gość abecadłooo ciołku
nie masz obowiązku nic oddawać czubku :o jeśli możesz oddaj, jeśli nie zamknij pałę.

Gość mi tez !!!
ja tez, ja tez!! dziewczyny mojej malej coreczce przydałoby sie kilka nowych Barbie:) kucyki Little Pony tez moga byc :)Mozektpras z Was mnie poratuje i mi odda za free? Co? Bo nie chce mi sie isc do roboty, trzeba rano wstawac, no i praca jest taaaka nuudna:O Pomozecie kochaniutkie?

Gość abecadłooo
ja jeszcze rozumiem ze dziecko w czym chodzic nie ma i ktos chce ubrania w jakimkolwiek stanie byle by były ale nie zabawki czy sukienki balowe :-O jak sie na to nie ma to sie tłumaczy dzieciom ze na bal nie idą a na wózek nie stac ...i tyle... P.S.moja córka nie ma wielu zabawek które by chciała i nie pisze po kafeterii tematów czy by mi ktos nie oddał.

Gość abecadłooo
a moja chciała nową hulajnoge i kucyki filly Fairy

Gość nie mam słów:/
fiu fiu....koniecznie głęboki:O bo taki normalny-spacerowy, jak ma wiekszosc dziewczynek to nie pasuje?ja mam wlasnie taki na zbyciu, moglabym ci podarowac ale wkurwiaja mnie takie ŻADANIA wiec sorry ale nic z tego:O

Gość zupełnie nie rozumiem
Jestem w szoku, z powodu tych, którzy bogu ducha winnym ludziom skaczą z brzytwą do gardła. Tak boli ich, że ktoś kto nie ma za dużo, a może dostać za darmo, ale nawet nie podskoczą do tych, którzy mają kupę szmalu za niewiele pracy. Zastanawiające, co nie?