Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Alka85

Jak ożywić służbowy garnitur?

Polecane posty

Gość Alka85

zaczelam nowa prace w sklepie z ciuchami, z góry narzucone jest, ze mamy ubierać się elegancko, ja pojecie elegancko rozumiem trochę inaczej niż dziewczyny w pracy, one zakladaja czarne spodnie i marynarke, dla mnie to zbyt zwyczajnie, dlatego ubieram się nieco inaczej (spodniczki, bluzki z żabotami), lecz w stonowanych barwach, jednak kierowniczka zwrocila mi uwagę abym dostosowala się do odgórnie panujących zasad, ale ja nie chce wyglądac zwyczajnie, tak samo jak inne dziewczyny, moze da się to pogodzić? dla mnie czarny „mundurek jest zbyt banalny, jak go trochę podkręcić??

Gość taka_jedna_tam_ja
apaszka/broszka/ koszulka atłasowa w ciekawym kolorze n. fuksji pod żakiet ;)

apaszka i bizuteria...fajne buty i..nie wiem jak bardziej mozesz to podkrecic........

Gość iw90
Może jakieś akcesoria. Na przykład kolorowa apaszka czy jakiś niebanalny wisior. Albo kolorową bluzkę pod marynarke? Marynarkę z rękawami ? To też jakiś pomysł.

Gość iw90
miało być: marynarkę z rękawami 3/4

dodatki w kontrastowych kolorach np..nie wiem moze inny kolor rajstop,kupic mlodziezowy garniturek..jakies fajne boty z kolorowym dodatkiem ..kurde nie wiem. ja tego problemu nie mam..mam za to inny..tzn mialam.jak poszlam do pracy nie moglam kupic nigdzie damskich ciuszkow ratowniczych ale sie udalo...nie jest to szczyt kobiecosci ale koszulka ma wciecie w talii,spodnie sa juz nie meskie ale biodroweczki opiete na tylku:P:))kurteczka i bluza tez maja ladny damksi ksztalt. z kolorami nie zaszaleje...czerwie czern i odblaski:D

Gość kaha1988
To masz spory problem :( także pracowałam w sieciowym sklepie odzieżowym i wszystkie wyglądałyśmy tak samo. Tylko, że ciuchy były z góry narzucone przez firmę. Dostawałysmy garsonki ;( Najlepiej przydałaby ci się jakaś rada stylistki :)))) Poszukaj w internecie jakiś porad. Ostatnio tez słyszałam o stronie dreftu, tam horodyńska doradza jak się ubrać, możesz tez tam zapytać o poradę, tylko nie wiem jaki jest czas oczekiwania na odpowiedź. Jeżeli też lubisz kombinować ze strojem i nie lubisz wyglądac banalnie spodoba ci się tez konkurs, tam wiem, ze moja koleżanka wysłała tam jakieś stylizacje :)))) http://www.dreft.pl/