Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cotobedziecotobedzie

ekg ekg a wysokie tetno w stresie

Polecane posty

Gość uupppppppppppppppppppp
na czym sie znaja? wiem ze na ekg sie znaja ale tetna 150 to chyba nie widzieli no chyba ze u osoby chorej przed zawalem albo cos z tych rzeczy ale nie ze ktos na sam widok aparatu do ekg ma 150

Gość uupppppppppppppppppppp
up

Gość upppppppppppppppppppp
up

Gość ancia266
Boze ja tak mam :( i wlasnie przez to dzis nie zrobilam EKG ucieklam z przychodni. Przed zabiegowym juz mialam ze 120/min a jak by mnie podliczali to ja nie wiem co to by bylo....

Gość to ja autorka topiku
za 1 razem wyszlo wysokie wiec jak lekarz to zobaczyl to stwierdzil ze z takim tetnem beda w klinice przed zabiegiem robic problemy. zapisal mi metocaard kazal zazyc i przyjsc na nastepny dzien. tabletka troszke pomogla bo tetno mialam 100 a wczesniej chyba 120. teraz czeka mnie w sierpniu kolejny zabieg i znowu ekg. tym razem wezme wieksza dawke(wtedy bralam minimalna) moze tetno zejdzie ponizej 100. jak mnie przed samym zabiegiem badal lekarz operujacy to tez mialam tetno ze 120 wiec dostalam glupiego jasia :-)

Gość ancia266
eh... Glupota :( Jutro idę (CHYBA) na badania EKG i krwi nie wiem czy się odważę wejść do zabiegowego znów. Przecież jak już zrobię to EKG to będzie ono tak jakby fałszywe bo będę zdenerwowana z tętnem 160/min. Teraz gdy sobie siedzę i pisze mam tętno 74/min i ono jest adekwatne jestem w miarę spokojna. Dzisiaj u lekarza miałam ciśnienie 150/90 a jak sama mierze to 120/80 i badz tu madry....

Gość ancia266
i poszłam... ale tylko na krew! eh... strach wziął gore :/ a jak myślicie jeżeli byłyby jakieś problemy z sercem to morfologia wykazałaby jakieś nieprawidłowości? wyniki krwi są w miarę ok, tylko TSH nieznacznie przewyższa normę 4,82 (02-4,2) eh i cholesterol mam 230 (nor. do 200) zaznaczam, ze jestem szczupła 54 kg przy 167 cm wzrostu... Ps. Pozdrawiam Cie założycielko, i wiem, ze głupie ale fajnie, że nie czuje się osamotniona moja paranoja przed EKG... może w przyszłym tyg pójdę zrobię (yhym :P)