Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość njhgmjhk

Trinny i susannah w Polsce- wychodzi tepactwo Polakow jezeli chodzi o angielski

Polecane posty

Gość njhgmjhk

pomijajac brak gustu Polek....jak mozna nie znac j ang? totalny szok, wstyd na caly swiat w takiej holandii kazdy mowi po ang....nawet pani wc na stacji kolejowej....wstyd wstyd wstyd!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość a co to?
Trinny i susannah w Polsce ?

Gość a ty co ?
kompleksy leczysz swoje czy jak? W Polsce mówimy po polsku. Przyjechały do nas niech się nauczą po polsku

Gość bezsensowność myśli
a co mnie obchodzi cały świat?

Gość nie chodzi tylko o
ale to chyba nie wina polakow tylko systemu edukacyjnego i moze naszej historii.

Gość njhgmjhk
system edukacji? wystarczy ogladac filmy, sameu sie uczyc, jest pelno ksiazek, programow dvd...jest tego tyle ze mozna dostac zawirowania glowy prawda jest taka, ze polacy nie chca sie uczyc jezykow

my biedne i niedokrztalcone...nie znamy nic a nic...a w takiej holandii to pewnie hameryke maja..

Gość co za bzdury...
ja mowie perfekt po francusku wlosku i hiszpansku i tez jestem idiotka po znam tylko kilka slow po angielsku debilko skonczona?

Gość ale co cię
obchodzą inni ludzie? Nie możesz zająć się sobą? Wstyd na cały świat? Myślisz, że ten badziewny program nagrywany w Polsce będzie pokazywany na całym świecie? Fajnie, że nie ma w życiu innych problemów.

Gość ale co cię
*nie masz

Gość nie chodzi tylko o
po co zakladasz takie tanie porowkacje. samemu sie uczyc........ latwo powiedziec. w poslce powinnien byc wprowadzony taki sam system jak np.w RPA czy iinych 2jezycznych krajach. no ,ale komu by sie chcialo to zrobic? urzedasy nosa nie wysciuba z polski zeby sie czegos nauczyc od innych krajow.

Gość hehe456
teraz odzywaja sie tepaczki co nie znaja ang bo osoby ktore mowia po ang przyznalyby racje i na pewno by sie tak nie burzyly:) Autorka ma racje, trzeba byc miernota aby nie znac j ang, zwlaszcza jak masz te 20-40 lat....osoby po 50 to juz inna historia, j rosyjski byl w szkolach raczej

Gość opętana sprzątaniem
o co takie halo, kto to te 2 babole, kto o nich slyszal??

Gość kimekkkkk
No i co z tego, taki Amerykanin zna tylko angielski i nie ma zamiaru sie uczyc innych jezykow. Tylko Europa ma na tym punkcie nasrane. A ty jesli nie bylas dluzszy czas za granica to tak na prawde nie znasz angielskiego.

bez przesady :P przecież żadne z nich pewnie nie miało z ang nawet jakiejkolwiek styczności, cofnij się do edukacji w ich czasach :P ale fakt faktem program jest żenujący. jak prawie każda polska edycja. :P

Gość hehe456
no no wpisujcie sie buraczki:) J ang to podstawa ,nawet jak znasz francuski biegle a nie znasz ang to wstyd!

co za bzdury__non parlare con quella cretina...stupida come un sassolino...

Gość hehe456
a co ma pobyt w anglii to nauki jezyka? owszem wiadomo, ze mieszkajac w anglii w ciagu roku nauczysz sie plynnie mowic a w szkole polskiej dukasz po 10 latach ale polacy to nawet nie wiedza co odpowiadziec na pytanie' what' s up" nie potrafia odpowiadac na najprostsze pytania, nikt im nie kaze plynnie mowic jak anglik !!!

Gość kimekkkkk
Jesli ktos zna agielski to dla mnie jest to rownoznaczne z plynnym mowieniem i nie mialem na mysli Uk. Tylko wszystkie kraje anglojezyczne gdzie mozna wyjechac i szkolic jezyk. Taka podstawowa znajomosc, ze po wyjezdzie z Polski ten "znajacy" angileski ani be ani me sie nie liczy.

Gość fanka Kingusi_124
ines 73 oszczędziłabyś ludziom widoku Twojej końskiej mordy

Gość adsfddfdgfdg
To że Polacy nie znają angielskiego czy innego języka to jeszcze nic. Gorzej jak całe życie mieszkają w Polsce i zdania w naszym języku sklecić nie potrafią. To jest problem, wstyd i szok.

Gość seselasu
a pewnie ze angielski kuleje . Zauwacie tez jakie one babki zaczepialy - po 50 i przed . Nie dziwie sie ze nie umialy angielskiego( jak w szoke ich ruskiego uczyli- moja mama perfekt po rusku mowi, pisze) . Mlode sobie radzily . Nie tylko w Polsce tak jest - we francji, na wegrach - po angielsku bardzooo ciezko sie dogadac. Pipy przyjechaly i narzekaja - ciekawe czy same znaja jakies jezyk obcy ( toz englisz to ich narodowy jezyk)

Gość ...???....!
A czy Trinny i Susannah znają jakiś język obcy, czy tylko ojczysty? Bo ja jestem z pokolenia 50+, znam biegle rosyjski, nieźle francuski, jak trzeba to dogadam sie po angielsku i niemiecku. To, ze młodzi ludzie uczą sie angielskiego, nie oznacza, ża wszyscy go znają na poziomie komunikacyjnym.

Gość bezsensowność myśli
a znajta sobie nawet 100 języków i tak umrzecie :)

Gość ines niedokrztałcone
sama sobie laurkę wystawiła ,NIEDOKRZTAŁCONE buehehehhehe , zaraz nam wytłumaczysz ,że była to zamierzona gra słów hehehehhe , ale się uśmiałam.

Gość nie znam angielskiego
Ale skoro wy tak dobrze znacie ten język to piszcie po angielsku, bo kto na słowo wam uwierzy? Najlepiej to wszystko co napisałyście tu po polsku przetłumaczcie na anglika. Oczywiście kieruję to do tych, które się przechwalają. No, dajecie. :)

Gość ....Maćka....
Widziałam program Trinny i Susannah ubierają Belgie. Też niby kraj gdzie angielski wszyscy znają a byly też babeczki które nie potrafiły porozumieć się w tym języku i to bynajmniej nie młode.

Gość hehe456
ale kto tu sie chwali? boze polacy nawet nie potrafia czytac ze zrozumieniem

Gość tepactwo!!!
twoje "tepactwo" przeroslo tępotę narodu!!!!!

zero gry slow---ja biedna i niedouczona i do tego z konskim ryjem ale co mam poczac, zabic sie nie moge bo musze kredyt splacac.......... fanka Kingusi_124---tez cie lubie zazdrosna suko