Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kiedy pokazać zaświadczenie

MAM SKIEROWANIE na CC od neurologa kiedy

Polecane posty

Gość kiedy pokazać zaświadczenie

mam to pokazać w szpitalu w którym będę rodziła? Czy jechać teraz i oni powiedzą mi termin CC, czy pokazać to zaświadczenie dopiero jak będę jechała na poród? To moja pierwsza ciąża i nie mam pojęcia jak to jest.

Gość łoboze
A nie przyszło ci do głowy by zadzwonić, lub przejechać się do szpitala i po prostu spytać?

Gość jmki,
idz wczesniej do szpitala i ordynator poda Ci termin na cc

Gość a nie rozmawialas
ze swoim ginekologiem o tym? moja kolezanka miala skierowanie do cc,chciala rodzic akurat w tym szpitalu w ktorym jej gin pracowal.on wpisal jej w ksiazeczke ciazy wskazanie do cc,kazal jej miec to zasw.przy porodzie i wyznaczyl termin ok 10 dni przed spodziewanym terminem rozwiazania. mozesz napisac co masz wpisane na tym skierowaniu?tzn schorzenie/wskazanie do cc.

Gość jmki,
ja miałam skierowanie na cc z którym miałam się zgłosić do szpitala. Ordynator wyznaczył termin na cc - wiedział, że wtedy ma wolną salę, żadnych planowanych cesarek. Miałam przyjść na 8 rano - cesarkę zrobili mi o 12. Ale dzień się zgadzał. Nie czekaj na poród, bo wtedy sala może być zajęta, po co masz się męczyć skurczami, stresować. A tak przyjdziesz w wyznaczony dzień, przygotowana, bez bóli. Powinnaś wcześniej zgłosić się z tym skierowaniem do ordynatora.