Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kasiulka23:(

Czuję się normalnie jakbym dostała w twarz.....

Polecane posty

Rok temu rozstałam się z narzeczonym. Była dość burzliwa kłótnia, za dużo powiedziane itp. Ja potem próbowałam to naprawić, dzwoniłam, jeździłam do niego ale na nic. Stwierdził, że za dużo złego się stało żeby to tak po prostu naprawić. Nie rozumiałam go zupełnie, tak mnie niby kochał a po głupim nieporozumieniu przekreślił wszystko co nas łączyło. Bolało mnie strasznie, bardzo go kochałam. Ale cóż dałam sobie spokój. Cierpiałam, wpadłam w depresję, okropnie przeżyłam to rozstanie. Jakiś czas temu odżyłam, zaczęłam sobie układać życie na nowo, bez niego choć to nie było łatwe. Myślałam że się udało, ale nagle znów pojawił się w moim życiu. Jakieś miesiąc temu zadzwonił że chciałby się spotkać pogadać, ja głupia idiotka nadal coś do niego czując od razu się zgodziłam. Poszliśmy po prostu na piwko pogadać, wyszło jak wyszło i wylądowaliśmy i niego w łóżku. Potem rozmawialiśmy czy jest sens zacząć od nowa, stwierdził że nie mógł o mnie zapomnieć i takie tam. Sam powiedział, że może po prostu damy sobie czas i spróbujemy powoli to naprawić. Byłam przeszczęśliwa, przecież to z nim spędziłam najpiękniejsze chwile w życiu i przez rok marzyłam o chwili kiedy znów będziemy razem. I tu nagle SZOK. Dzisiaj na facebook'u zobaczyłam dodane jego zdjęcie z jakąś lalą i opis: z moim szczęściem. Po prostu ręce mi opadły. Tylko dziwne jest to że nie jest mi przykro, przynajmniej na razie. Jestem wściekła, nienawidzę go i życzę mu jak najgorzej. Jak on mogł. W momenci kiedy sobie życie poukładałam na nowo, on po prostu się zjawił żeby mi tylko namieszać. Czemu faceci są tacy zakłamani, nic z tego nie rozumiem.

Gość czadowe
co za szmaciarz. teraz widzisz, co to za czlowiek. o kurwa

Gość dgyhjfgfd
a czy on wiedzial ze ty sie juz pozbieralas? (np przez wspolnych znajomych itp)

Gość kimekkkkk
A czemu baby sa takie naiwne, tez tego nie rozumiem.

zobacz czy ma jakies jej inne fotki i pewnie bedzie pisalo kim opna jest.napisz jej wiadomosc ze spalas z jej facetem i po kopocie.faceci to frajerzy:)

Gość czadowe
nawet jakby nie wiedzial, czy ona miala depresje, czy nie, to takich rzeczy sie nie robi. albo niech gra jasno, ze tylko sie ze soba seksza, a nie wciska jej kity po seksie, ze moze sie wszytsko ulozy itp/

:o co za jebany dupek.. Wiesz, obiektywnie patrząc na to, co napisałaś: " Nie rozumiałam go zupełnie, tak mnie niby kochał a po głupim nieporozumieniu przekreślił wszystko co nas łączyło. " wydaje mi się, że już dawno miał w planach zakończyć Wasz związek i szukał byle jakiego pretekstu :o Zaswędziało go, wkręcił bajerkę i o.. Ale nie martw się, nie ma sensu byś zaprzątała sobie nim głowy. A tą lalę z fotki też pewnie tak wychuja, możesz się tym bądź co bądź pocieszyć :P

Raczej nie chciałabym się bawić w takie rzeczy. Mam gdzieś ją i jego. A z tym pozbieraniem się, to zanim doszło do czego doszło, to się rozpłakałam, powiedziałam że nie mogę bo za dużo mnie kosztowało rozstanie z nim i nie chcę tego znowu przeżywać! Nie przypuszczałam że jest taką mendą.

dlaczego mowisz ze faceci sa zaklamani - oni mysla inaczej - koles zatesknil za toba mial ochote na bzyk to zadzwonil. przeciez ci sie nie oswiadczal co nie;-) widocznie zmienil zdanie i teraz woli lole przyznam ze dla ciebie to przykra sytuacja - ale winic mozesz tylko siebie

Gość ....Maćka....
napisalas to tak jakby na czas w którym znowu się z nim spotykałaś to on sterował twoją głową i to on za ciebie decydowal. Jak się nie myśli to tak jest.

Z drugiej strony, może w końcu przejrzę na oczy, że nie był wart zachodu. Ale mimo wszystko, nie potrafię zrozumieć, jak mógł, wydawało mi się że go znałam, że był dobrym człowiekiem.

Gość ddoooddooooooodallla
bywa... niektórzy tak maja... pomyśl ze mogłas z nim byc jako te jego szcecie.... chciałabys? no własnie :) wiec nie ma tu nawet miejsca na cos tak zaszcytnego jak nienawisc do niego nawet na to sobie chłopczyk nie zasłuzył ...

niech dojdzie to do ciebie ze jeden na 1000 jest fajny, reszta to debile bez mózgów którzy jedyne co potrafia to kłamac i manipulaowac by przykryc swoje kompleksy na temat małych albo krzywych lub innych prob;lemów z siurkami :) zycz mu dobrze... i raczej miej litosc do takich wybryków natury :)

Maćka, taka kurwa mądra jesteś :o Dziewczyna po prostu go kochała, ufała mu, miała cały czas nadzieję, aż wreszcie gdy pojawił się dla niej płomyk nadziei koleś okazał się zwykłym szmaciarzem :o Autorko, nie jest to na 100% Twoja wina i nie daj sobie nikomu tego wmówić. Z jednej strony może dobrze, że tak się stało. Przejrzałaś na oczy i będziesz następnym razem ostrożniejsza ;)

:) Dzięki za podtrzymanie na duchu.

ja jestem kobieta - a to kobiety chca zeby mezczyzni mysleli tak jak one i zawsze sie denerwuja gdy tak sie nie dzieje i potem wylewaja lzy "jak on tak mogl, co za balwan itp" zamiast starac sie zrozumiec tok myslenia facetow

szmaciarzem? czy ona była szmata? nie była... koles raczej niezle cwany i zachłany.... przykre. Jedna to za mało dla niego. Pewnie aby sie dowartosciowac potrzebuje haremu :)

" Kaamilaa Kaamilaa@tlen.pl'; Maćka, taka k**wa mądra jesteś Dziewczyna po prostu go kochała, ufała mu, miała cały czas nadzieję, aż wreszcie gdy pojawił się dla niej płomyk nadziei koleś okazał się zwykłym szmaciarzem " co nie zmiania faktu ze pretensje moze miec tylko do siebie - zdarza sie wszak ludzi najwieksze glupoty robia z milosci;-) przykre dla niej zdarzenie na pewno;/ ale to nie jest jego wina - jesli obydwoje sa pelnoletni, ona miala nadzieje na wiecej - jemu wystarczyl ino maly bzyk - ot roznica intersow... "Autorko, nie jest to na 100% Twoja wina i nie daj sobie nikomu tego wmówić." ja uwazam ze jest, z tym ze moze wina to nie najlepsze slowo bo to raczej konsekwencja jej wyboru

"koles raczej niezle cwany i zachłany.... przykre. Jedna to za mało dla niego. Pewnie aby sie dowartosciowac potrzebuje haremu " moze po psrostu lubi roznorodnosc

Gość ....Maćka....
Nie jestem teraz taka kurwa mądra tylko zawsze wiedziałam że nie wchodzi się dwa razy do tej samej rzeki. Po co zaczynac coś z człowiekiem który kiedyś nie chciał być ze mną i mnie odrzucił? Tłumaczenia pt:"musimy dać sobie szanse" mnie nie interesują bo albo mnie kochasz albo nie.Nie jestem zabawką którą odkłada się w kąt kiedy się znudzi, i wyrusza się na poszukiwanie innej. Jak się nie ma do siebie szacunku to jak można oczekiwać go od innych?

o matko, nie przekręcaj sensu :P autorka na pewno wie o co mi chodziło, także się nie wpierdalaj

""koles raczej niezle cwany i zachłany.... przykre. Jedna to za mało dla niego. Pewnie aby sie dowartosciowac potrzebuje haremu " moze po psrostu lubi roznorodnosc" czyli bzyknie sie z jedna na na drugi dzien pisanie jaki to jest szczcesliwy ze swoim szcęsciem? :) nooooo.....

haaaaaaaaahahahahahahahahaaaaaaaaaaaahahahaha teraz widzisz autorko o co mi chodziło ...... 99 % mezczyzn to debile :) podejdz do nich w ten sposób a uwierz mi ze nienapalisz sie na zadnego a bedziesz miała tylko z nich ubaw.... hahahahhahahha

" nie wchodzi się dwa razy do tej samej rzeki " , kurwa, nie ma to jak wrzucanie wszystkich do tego samego worka :o kiedy w grę wchodzą uczucia, prawdziwe uczucia, tak jak w przypadku autorki niestety jednostronne to myśli się jednak trochę inaczej :o a taką gadkę jak: "jak się nie myśli to tak jest " to możesz sobie wsadzić w doope :P bo pomóc raczej nią nikomu nie pomożesz :P

Kaamilaa myślę że Cię dobrze zrozumiałam :) ddoooddooooooodallla masz rację :)

Kaamilaa dokładnie bardzo go kochałam dlatego zgłupiałam i tak postąpiłam. Z tego co mi mówił to jeszcze dwa tyg temu był wolny, pewnie ściemniał. Ale w ogóle jet debilem, mógł chociaż poczekać z wrzucaniem tego zdjęcia, raczej był pewien że go zobaczę. Specjalnie mi to zrobił? Bo już się w tym gubie...

Myślę, że on potraktował to jaki zwykły skok w bok, nie analizował tego potem jakoś szczególnie, a dodając fotkę nawet mu pewnie nie przyszło na myśl do tego goopiego łba to, że je zobaczysz :P No, chyba, że chciał Ci zrobić na złość :P jedno z dwóch.

Gość ....Maćka....
Kamilko dziecko drogie idź kurwa na karny jeżyk,może cię to troche nauczy szacunku i nie wyskakiwania jak kotka w rui jeśli ktoś ma inne zdanie niz ty. Ja obstaje przy swoim, autorka nie myślała i teraz ponosi tego konsekwencje. Miłość miłością, uczucia uczuciami ale jednak trzeba troche myśleć i się szanować.

"Specjalnie mi to zrobił? Bo już się w tym gubie..." tak aby ci pokazac abys sie było fajnie, mieło teraz mam inna i wara ode mnie :)