Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kasiulka23:(

Czuję się normalnie jakbym dostała w twarz.....

Polecane posty

czyli bzyknie sie z jedna na na drugi dzien pisanie jaki to jest szczcesliwy ze swoim szcęsciem? nooooo....". a to juz jest pytanie do niego;-)

Gość ddoooddooooooodallla
"aby ci pokazac abys sie było fajnie, mieło teraz mam inna i wara ode mnie " sorry literówki... miało byc ze było fajnie, było mineło teraz mam inna odwal sie "śwoje śięcie" (patrz...jestem debilem) i odejdz...znajdz fajnego normalnego faceta ja jestem za głupi dla ciebie bom debil :) z krajni żal.pl :)

taa, piszesz tak, bo już Cię kiedyś ktoś chyba musiał ładnie wychoojać

Czy ja się nie szanuję? Nie poszłam do łóżka z pierwszym lepszym, tylko z osobom która była dla mnie całym moim życiem, którą kochałam i której ufałam. Dlatego emocje wzięły górę, dziwi mnie że niektórzy w ogóle tego nie rozumieją

Gość ....Maćka....
No wychoojal uzywając twojego słownictwa i teraz wyciagam wnioski drugi raz tak głupia nie bede, autorce też tego życze

sorrry ale to on sie nie szanuje a nie ty...jak bzyk bzyk i tyle i nic wiecej a na drugi dzien leci do tamtej i pisze "moje ścęście" nie widzisz tego ze to debil? koles tempy strasznie..... w ciagu doby "miały" go dwie panny...chciałabys takiego? bo j bym patykiem nie dotkneła.... ty nie byłas szmata a a on :/ co wnoiskuje ze .... sypiasz ze szmataki :P .... be be be niedobra dziewczyna ;) popraw sie :)

Gość ....Maćka....
Poszliśmy po prostu na piwko pogadać, wyszło jak wyszło i wylądowaliśmy i niego w łóżku. Potem rozmawialiśmy czy jest sens zacząć od nowa, zaczeliście od dupy strony mówiąc dosłownie i w przenosni.On się zachował jak ostatni złamas, Ty byłaś zaslepiona jego słodkimi słówkami.Stało się, nie ma co się nad tym rozwodzić. Wyciągasz wnioski i idziesz dalej.

teskno ci za głupiutkim kolesiem? ja wiem ze nimi łatwo sterowac i łatwo ustawic ale niestety inne tez łatwo moga go sobie wziasc co niestety ale jest przykre i w twoim wypadku tak sie stało.... ja zdecydowanie wole innych :) i tobie radze tez sie przestawic z tego typu kolesi bo jak to sie mówi "z tego dzieci nie bedzie" :P

hahah, wiedziaaaaałam :classic_cool: to dlatego tak kipisz jadem ;) może jednak warto w takiej sytuacji przekazać autorce parę trochę mądrzejszych rad, skoro już tego wcześniej doświadczyłaś niż " jak się nie myśli to tak jest. " ? :classic_cool: Autorko, nie zagłębiaj się w każde słowo ludzi, którzy tutaj piszą. Kochałaś, nie myślałaś trzeźwo, rozumowo. Taka chora, jednostronna miłość niestety oślepia ludzi i takie są jej skutki. Nie ma co teraz roztrząsać tej sytuacji, rzucać się błotem, bo nie warto ;)

Maćka nie zupełnie. Pisałam wcześniej że zanim do czegokolwiek doszło, powiedziałam mu że bardzo dużo mnie kosztowało rozstanie z nim i nie chcę tego znowu przeżywać i wtedy to już właśnie zaczęliśmy rozmawiać, potem dokończyliśmy tą rozmowę. Myślałam że on nadal mnie kocha że też przeżył bardzo tą rozłąkę, ale widocznie albo ja byłam zaślepiona na maksa albo on jet świetnym aktorem.

Gość ....Maćka....
Kiedy to prawda. Laski lecą do facetów jak ćmy do światła nie zastanawiając się nawet co robią. Autorka poleciała na swojego byłego których od roku mial ją w dupie a jak tylko zachciało mu się bzykać sobie o niej przypomniał. A ona w to ślepo brneła i teraz ma pretensje do faceta. Od gościa który mnie wychoojał usłyszałam jakże cenną radę: "najpierw dbaj o swoje potrzeby, dopiero potem o faceta" i jak na razie to się sprawdza.

Gość tez mna trzesie jak to czytam
facet to dupek. Co to znaczy - dorosly? ze bzykac umie? chyba sie dziewczynie nalezy jakis szacunek dla b. narzeczonej - a nie- bzyknac i wystawiac z lalą - przeciez jednego dnia lali nie znalazl, musial wczesniej. Autorko- bardzo dobrze robisz, ze ie chcesz gadac ani z lala ani z dupkiem. Stlucz jakis talerz, zdrowo zaklnij i ciesz sie,ze go wiecej nie bedziesz ogladac. Powodzenia!

Jedynie cieszy mnie fakt, że już jestem silniejsza. Po tym co przeszłam teraz jakoś inaczej przyjmuję takie rozczarowanie. Już swoje przez niego wycierpiałam, dość!!!!!!!!

" Myślałam że on nadal mnie kocha że też przeżył bardzo tą rozłąkę, ale widocznie albo ja byłam zaślepiona na maksa albo on jet świetnym aktorem." chooja ją przeżył, nie łudź się. tak, Ty byłaś zaślepiona, a on świetnie zagrał i Cię omamił i tyle. Nie roztrząsaj już tego tak. Wyciągnij teraz odpowiednie wnioski i bądź następnym razem ostrożniejsza ;) Tyle co do mojej kwestii, powodzenia Autorko!

"Autorka poleciała na swojego byłego których od roku mial ją w dupie a jak tylko zachciało mu się bzykać sobie o niej przypomniał" a skad wiesz ? moze autorce tez sie w sumie chciało bzykac...a wiadomo cze wiele kobie ciagnie do tego co juz znaja i sprawdzone....

Też bym się czuła, jakbym w twarz dostała..;] Nie Musisz zobacz czy ma jakies jej inne fotki i pewnie bedzie pisalo kim opna jest.napisz jej wiadomosc ze spalas z jej facetem i po kopocie.faceci to frajerzy hehe dobry pomysł ;] może by poskutkowało ;p

"Czemu faceci są tacy zakłamani, nic z tego nie rozumiem." To proste to są z ł a m a n e k u t a s y. :)

Maćka owszem teraz wiem że źle zrobiłam. Ale jak już wspomniałam dałam się ponieść emocjom, tak bardzo za nim tęskniłam. Teraz mam przed oczami obraz całego naszego związku i zastanawiam się czemu wcześniej wydawało mi się że on jest wyjątkowym, wspaniałym facetem. Bo w sumie tak było, był dobry, opiekuńczy, czułam że mnie kochał. Co się z nim stało? Rok czasu ze sobą nie byliśmy i taka odmiana. Pewnie wpadł w wir imprez i seksu bez zobowiązań i zatracił wszelkie wartości!!!!

"Rok czasu ze sobą nie byliśmy i taka odmiana. Pewnie wpadł w wir imprez i seksu bez zobowiązań i zatracił wszelkie wartości!!!!" przykre ale to dorosły człowiek i jego zycie... ty całe szcsecie nie muszisz byc jak on :)

Dokładnie :)

Gość Ropucha wstręciucha
A dlaczego rozstaliście się rok temu?

Kasiulka ja mam inną sytuację...ponad 2 lata temu spotykałam się z jednym chłopakiem, byłam nim bardzo oczarowana i w pewnym momencie olał mnie, poprostu przestał odpowiadać na sms i tak jakby wyparował... Miałam doła itd, ale po jakimś czasie znalazłam kogoś i po dwóch latach bycia w tym związku nagle odezwał się do mnie ten chłopak z przed lat... pisaliśmy na gg mieliśmy umówić się na piwo i bez podtekstów zdrady ale strasznie sie napaliłam na to spodkanie, pisał jaki głupi był itd. I znowu wyparował... nie czaje wogóle, keidy wszystko byłóo dobrze on wpadł namieszał mi w głowie i znowu zniknął... masakra ci faceci...

od tej pory szukaj takich kolezanko http://www.voila.pl/002/nc394/?1 nie dos ze ładny toooooooo moze tez byc fajny bo nie zakompleksiony jak wiekszosc.... (lata z siusiakiem jak z rózdzka na wode za pannami aby sie dowartosciowac) powiedz czy ten twój było choc w 10 % przypominał tego?

ddoooddooooooodallla hmm niezłe ciacho :) Zupełnie w moim typie. Z tym debi;lem nawet nie ma porównania :)

okki no właśnie i jak tu cokolwiek można pojąć?...

dlaczego się rozstaliśmy padło pytanie. Kurczę i tu ciężko to ująć, musiałabym opisywać bardzo długą historię. Ogólnie nie podobało mi się to że matka i siostra nim sterują. W końcu na pewniej imprezie wybuchłam powiedziałam parę nieprzyjemnych rzeczy, poszarpałam go, przesadziłam może ale cóż w nerwach różne rzeczy się robi. Wydaje mi się że to było do wybaczenia.