Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy ma ktos

duze wargi sromowe mniejsze?

Polecane posty

Gość czy ma ktos

bo ja tak mam i nie wiem czy to ladne jest

:o A jak Ci ktoś powie, że brzydkie to co zrobisz? Obetniesz sobie? :o Jednym się podobają innym nie. Jednym się podobają dziewczyny wysokie, innym niskie, jedni wolą kości i skórę, inni wolą zaokrąglone kształty. Ludzie są różni.

Gość matacz ,,,...,,,
dla mnie jest tylko taka opcja , wargi mniejsze muszą wystawac z nad warg wiekszych tzw motylek - ale gusta rózne - wygolonym cipkom tez ja mówie nie .

Ogólnie faceci wola bułeczki niż motylki ale to nie ma znaczenia to co ma jego kobieta dla faceta jest najpyszniejsze.

Gość matacz ,,,...,,,
nie - nie zgodze sie , jesli nie ma sie porównania , lubi sie to co sie ma , jesli sie ma porównanie , mozne juz wybrac co lepsze .

Jakubie-czy Ty roochałeś chociaż raz w życiu? Czy widziałeś jakąkolwiek cipkę na żywo? :classic_cool:

Gość Buziaczek dla Perwerki
😘;)

jeśli jakikolwiek związek ma się opierać na wyglądzie warg sromowych, to ja dziękuję.

Gość Buziaczek dla Perwerki
Najlepiej je pokaż:)

Gość nbhvjg
skoro sie moze opierac na wygladzie zewnetrznym , a tak jest i to nie podlega w dyskusje , to dlaczego nie na wygladzie innych czesci ciała - chcesz penisa 9 cm w dlugosci i 10 w obwodzie ? chcesz ? no to dlaczego piszesz głupoty ...

Jaki związek opiera się na wyglądzie zewnętrznym??? Chyba, że związkiem nazwiemy parę fuck buddies.

Gość nbhvjg
a twój partner fizycznie ci sie podoba czy też nie ? ma garba ? jest kaleka itd....

Opiera sie na wygladzie ale przeciez warg sromowych nie widac dopuki nie pojdzie sie do lozka i zreszta kto wtedy mysli jak one wygladaja. Prawda jest taka ze faceci nie przywiazuja do tego prawie zadnej uwagi i nie jest to element decydujacy w wyborze partnera co innego dopasowanie w łożku i dobry seks z czym jest powiazana wielkosc penisa zwłaszcza gdy jest malutki.

Porównywanie garba czy bycia kaleką do wystających warg sromowych jest... Sama nie wiem jak to nazwać :D

nbhvjg , wygląd zewnętrzny jest ważny na początku znajomości. A ja mówię o związku. To nie to samo. To jakie wargi ktoś WOLI, to nie znaczy, że będzie je miał. Ja WOLĘ jeździć Mercedesem, ale jeżdżę Peugotem. Proste?

W kazdym badz razie wyglad sromowatych nie jest taki wazny wole zeby dziewczyna miala prosty nos zdrowe zeby niz sliczne wargi.

Gość nbhvjg
a ja wole mercedesa i nim jezdzę ! :) wyglad zewnetrzny to etap pierwszy poznawania , musi pasowac , musi kusic , sie podobać , potem sprawy zachodza dalej i ... jesli ku zaskoczeniu tam na dole jest tak jakie mamy w tej kwesti preferencje , ja jestem kontent , jesli nie jestem w stanie zrezygnowac - bo dla mnie to wazne , wole zrezygnowac i isc na kompromis w wkesti wygladu zewnetrznego , ale tam , w kwesti atrybutów kobiecosci - cycki - piczka , musi byc tak jak chce jak mi sie podoba ! Ty mozesz miec faceta slicznego , bystrego , ale z malutkim fiutkiem , wybór nalezy do ciebie ! i na czym ci zalezy . Dobrze jak wszystko pasuje ,,, mmmmm ale czy tak w zyciu jest - penie wielu sie udaje tak dobrać . Ja nie mogę byc z kobietą , ktora jest sliczna ubrana , ale rozebrana mi nie pasuje ! tak jak ty nie mozesz byc z facetem ktory ci sie nie podoba - proste

Gość nbhvjg
a u mnie musi miec prosty nos i sliczne zabki , a w dodatku i piczke taka jak trzeba ...

jakub89 mówisz do rzeczy. Ja jeszcze dodam zgrabny tyłek, ładne nogi, fajny biust i żeby można było normalnie porozmawiać, a dopiero gdzieś na końcu wargi.

Może jestem jakaś dziwna, ale ja największą uwagę zwracam na pewien ukryty organ, i to nie pod ubraniem, i to on musi mi pasować. A to ile pauka ma cm czy jest prosta czy krzywa jest kwestią nawet nie drugorzędną, a "dalekorzędną".

Gość nbhvjg
a widisz - masz wymagania ....:) a mnie sie czepiasz ! dla mnie logiczne jest to , ze nogi musza byc ok pupa tez , ale to dalej za mało - pipka musi byc też taką jaką chcę

Gość nbhvjg
ty - jak słusznie napisałas , ale Ty to nie wszyscy ! inni mogą miec wymagania , tak jak ty masz w stosunku do serduszka , tak inni tak samo - tyle ze dochodzi reszta ! i dopiero całosc pasuje .

Gość nbhvjg
a wszystko zalezy od libido

Preferencje preferencjami, ale JA uważam, że wygląd warg nie jest istotny. Możesz miec inne zdanie. OK. Gdy wychodzisz z dziewczyną na imprezę, to widać jak wygląda na zewnątrz, a nie jak tam na dole. Chyba, że to taka właśnie impreza, to wtedy zwracam honor :-) O gustach się nie dyskutuje.

Gość nbhvjg
ten organ o ktorym piszesz - moze byc ci podany w postaci oszustwa , bo akurat w tej kwesti da sie poudawac tak by kobieta byla przekonana o pozytywnosci wyboru . Na dluższa mete oczywiscie sie nie da , ale na bardzo dlugo - da - wiec uwazaj ! :)

Gość nbhvjg
no wlasnie , ale ten temat dyskutuje o nich :0 wiec ? Po drugie - pewien wyglad zewnetrzny kobiety pozwalac domniemac , ze tam na dole bedzie tak jak sie chce , nie czesto sie tu pomyliłem , choc sie zdarzało . trzeba zatem wybierac w kobietach kobiecych ! te chude z zasady mają dziury w dupce a nie cipki , choc regułą to nie jest .

Do mózgu, nie do serduszka. Nie napisałam, że dla nikogo to nie ma znaczenia. Napisałam, że dla jednych ładna jest bułeczka dla innych motylek, że twierdzenie, że związek opiera się na wyglądzie zewnętrznym czy wyglądzie warg-bo tak nie jest-to może być dla Ciebie ważne przy wyborze, ale trwałość i harmonia związku nie zależą od tego.