Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość koneser światowych loszek

tak wygląda podręcznikowa Polka

Polecane posty

1 meszek nad wargą 2 królicza morda 3 cienkie brazowe wlosy 4 tłuszcz na nogach, tluszcz na dopie, tluszcz na ramionach, tluszcz na brzuchu tluszcz wszędzie a mimo to cyce najcześciej B 5 grube niekształtne łydki, słoniowa noga 6 przekonanie o własnej wspaniałości 7 brak uśmiechu, za to ostrożna strachliwa morda przekonana o tym że każdy potencjalny chlopak chce ja tylko wyruchać (akurat tu maja racje bo po co z czymś takim się pokazywać na ulicy za rączke ) lub wiecznie znudzona jakby chciala powiedzieć że widziala w zyciu wszystko a nie tylko osiedlową biedronke, najeebanego ojca, galerie i wczasy w egipcie last minute 8 kilogramowa tapeta na ryju majaca zasłonić pryszcze zamiast pojscie do dermatologa który zlikwidowałby problem w miesiac no ale do polaczkowa może medycyna wyzsza jeszcze nie dotarla 9 ogolne zanidbanie urody za to przywiązywanie uwagi do gownianych szczegółów na które zaden facet nie zwraca uwagi jak do przesady zrobione paznokcie co pare dni, solarium czy jakieś gowniane gadzety wisiorki bransoletki na które każdy oprócz niej ma wyjeebane 10 dbanie o sylwetke poprzez picie gownianych herbatek czy diet które nic nie dają a w przerwach wpierrdalalnie hamburgerów i pizzy oraz picie przynajmniej paru kufli piwa w tygodniu to są podrecznikowe polki jakich na ulicy jest 90%

królicza morda? ja widuje często szczurowatą lub ptasią :D

nie mam knagi :(

Gość tez przeczytałam
ciekawe gzdie ty mieszkasz :classic_cool:

punkty 1-5 tyczą się tylko urody, wszędzie zdarzają się paszety, piękności i osoby o przeciętnej urodzie 🖐️ ale co do 6-10 to faktycznie wiele (właściwie większość) dziewczyn/kobiet w tym kraju ma te cechy :o

Gość a typowy
polak - wielki brzuch od piwa, twarz tez nie za bardzo, ubior daleki od idealu, zaineteresowania - brak i rozszczeniowa postawa wobec wszystkich :D

kafeterianki, mogłybyście bardziej się popienić, temat jest tego wart :D

Gość daasdsad
po rocznym pobhycie w holandii i nie widzeniu polskich mord wrocilam do kraju i bylam w szoku-jakcy nasi faceci sa szkaradni, wszyscy okragkle gebe, lysiejace czachy, niscy... nie potrafia o siebie zadbac. holendzry np to istne gwiazdy hollywood w por. do polaczkow

Gość przyznaje jestem brzydka
;(