Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

NieLubieNiedziel

Już po angielskim :)

Polecane posty

Jak Wam dziś poszło Maturzyści ?:) Łatwe?:) Słuchajcie mam pytanie - czy na maturze z ANGIELSKIEGO istnieje coś takiego jak " błąd kardynalny " tak jak na polskim ? Pytam bo jestem kretynką przyznaję się :O Wiecie co zrobiłam ?:O Zamiast napisać " przykro mi, ale NIE MOGĘ do Ciebie przyjechać " napisałam " przykro mi ale NIE ROBIĆ do Ciebie przyjechać " :O Zamiast can't napisałam don't :O nie wiem jak ja to zrobiłam i nie wiem jak to uwzględnia. Wyzerują mi całą notatkę do kolegi ? Resztę w niej mam dobrze..

To ładnie :) Właśnie sobie uświadomiłam, ze w liście też popełniłam podobny :P zamiast " lotnisko " napisałam " samolot " :D Mam nadzieję, że to też zwykły, aczkolwiek wtedy lecą pkt. za przekazanie informacji z kropek :O

Ja za zamknietych nie mam zadnego bledu. Teksty tez napisalem bez problemu wiec powinno byc bardzo dobrze. :D

Gość k1992
z podstawowego licze na ponad 90 procent;) z rozszerzonego troche gorzej bo na słuchaniu sie nie skupiłam i musiałam duzo strzelac. no jeszcze teraz w srode ustny ang i luz ;) zdaje ktoś może w piątek 13-stego geografie??? ;D tak jak ja;)

Gość Nightmarre
Maturka prosta ;) Jeszcze tylko ustne ...chyba to najgorsze ;((

Gość k1992
ja po wczorajszej rozszerzonej matmie byłam załamana, wiec dzis angielskim poprawiłam sobie troche humor;) bedziecie uczyc sie cos jeszcze na geografie? czy raczej spontan?;)

Gość Nightmarre
ja biologie......w poniedziałek mam ustny angielski we wtorek biologie i sroda polski :(

Gość k1992
ja chyba gegre tez sobie odpuszcze . bo musze jeszcze na ustny polski sie przygotowac ;/