Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ustajakmalina

EZO.TV - WIERZYCIE WRÓŻKOM Z EZO LUB INNYM WRÓŻKOM?

Polecane posty

Gość ustajakmalina

Hej. napisałam sms'a do ezo.tv ( napisałam sms'a, bo dodzwonić się trudno) z zapytaniem kiedy poznam swoją miłość. Po 10 minutach dostałam odpowiedź, że za pare miesięcy i to się stanie nagle, że to najlepszy czas na miłość i poznanie nowej osoby. Później w trakcie pisania wyszło na to, że chodzi o mojego byłego chłopaka, że on myśli o mnie, o naszym związku i postanowi mnie zaprosić - to spotkanie niby będzie dla nas kluczowe. W trakcie pisania dowiedziałam się też, że musi pozamykać swoje stare sprawy i wtedy będzie gotów zaproponować mi stały związek i, że jego zachowanie wobec mnie się zmieni i to bardzo.... Trochę zdziwiła mnie ta wróżba, bo już 2 razy ze sobą próbowaliśmy a teraz miałoby być tak cudownie jak w bajce? Nie wiem co o tym myśleć, może faktycznie to zwykłe wyłudzanie pieniędzy a ja będę czekała i się pewnie nie doczekam tych zmian. Jak sądzicie czy takie przepowiednie mogą być prawdziwe? Jakie jest Wasze zdanie na ten temat? Może ktoś zasięgał wróżb w Ezo.Tv ?

Gość vvvccccccc
Moja mama dzwonila do Kosmica.tv , do kretyna Wrozbity Macieja :O nie sprawdzilo sie :O Jesli juz chcesz isc do wrozki to prawdziwej ,a nie cudaków z TV

Gość Wróżka Honorioszka
Ja wierzę sobie na slowo :)

Gość ustajakmalina
z jednej strony mnie to dziwi i sobie myślę, że to pewnie chodziło o jak największą ilość smsów z mojej strony ale o dziwo pare dni temu mój były do mnie napisał po 4 miesiącach o spotkaniu się. nie wiem co mam o tym myśleć.

Gość ustajakmalina
ciekawi mnie czy karty faktycznie były stawiane czy dali taką historyjkę co można dopasować do każdej osoby. No nic, pozostaje mi czekać i wierzyć, że wróżba się spełni :)

Gość ola773
Ja wierzę tylko wróżce Oksanie Vielawskiej . Od wielu lat przepowiada mi przyszłość i wiele się sprawdziło. Dlatego serdecznie polecam, zostawiam namiary http://www.wrozka24.com/